Telefonisk ekspertrådgivning på: 0045-78777598
  • 10 års reservedelsgaranti
  • Professionel kvalitet i topklasse
  • Ekspertrådgivning: +45 78777598
Partytelte og Easy Up pavilloner i størrelsen 4x4 meter

Kan rumme
16 10

Høj UV-beskyttelse

100% vandtæt

4x4 m Pavilloner: Store, firkantede og praktiske

Vores bedst sælgende pavillon er uden tvivl den på 3x3 meter. Hvis du dog gerne vil have en smule mere plads, anbefaler vi, at du vælger dens "storebror". Med vores 4x4 m pavilloner, der giver 15 kvadratmeter/172 kvadratfod plads, er der masser af plads til din buffet, dine gæster, eller hvis du køber en kommerciel Pavillon, til dine produkter. DU kan vælge mellem to typer robuste pavilloner i størrelsen 4x4 m hos Teltpartner. Easy Up Pavilloner, som du kan slås o med lynets hast, eller stabile Partytelte, der kan stå i længere perioder.

Partytelte vs. Easy Up Pavilloner: et overblik

Tip

Hvis du leder efter en dekorativ pavillon til din have eller terrasse, bør du tage et kig på vores moderne pavilloner. Nogle kan stå udenfor hele sommeren eller (for hardtop-modeller) hele året rundt. Vores elegante havepavilloner er meget iøjnefaldende og opfylder mange formål. I vores Teltpartner-webshop vil du finde 3x3 m og 4x4 m havepavilloner i forskellige farver og design.

Vis alle vores havepavilloner

Teltpartner: din professionelle partner inden for telte og pavilloner

Du har sandsynligvis set mange af vores produkter i brug uden at vide det: Easy Up Pavilloner, ofte brugt som baldakin på markeder, Partytelte som solskærm i sportsklubben eller robuste opbevaringstelt på gårde. Hvad er vigtigt for os? Produkter af høj kvalitet direkte fra producenten til rimelige priser. Du kan se vores omfattende sortiment af telte og pavilloner i vores webshop. Alternativt kan du ringe til os (man-fre). Vores telteksperter ser frem til at snakke med dig.

Vores 4x4m bedst sælgende pavilloner

4 gode grunde til at vælge Teltpartner

Stort udvalg til en overkommelig pris

10-års garanti på indkøb af mange reservedele

Materialer af høj kvalitet

Kundeservice fra telt- og pavilloneksperter

Hurtig levering

Ofte stillede spørgsmål om 4x4 m pavilloner

Hvordan gør jeg min pavillon vandtæt?

Der er forskellige måder at gøre dit telt eller din pavillon vandtæt på. Vores produkter er 100% vandtætte, men visse foranstaltninger bør træffes ved dårligt vejr. F.eks. i stærk blæst eller sne bør du sørge for, at din pavillon bliver stående på jorden og kan modstå stormen. Partytelte er designet til at kunne stå mod hårdt vejr, selvom det anbefales at fastgøre sidevægge og at bruge bindereb med robuste jordspyd, når vinden bliver stærkere. Til robuste Easy Up Pavilloner har vi et udvalg af forankringstilbehør, herunder sandsække, fodplader og barduner. Det er vigtigt at bemærke, at økonomikvalitets Easy Up Pavilloner ikke er bygget til at modstå stærke vindstød. Disse bør helt sikkert tages ned og gemmes væk i dårligt vejr.

Easy Up Pavilloner er egnede som en bærbar baldakin beregnet til kortere brug. På den anden side kan Partytelte stå i længere tid, nogle gange lader dem i cateringbrancen dem stå ude hele året rundt. Du overvejer måske et Partytelt som en baldakin over et sæt havemøbler, til smukke picnics om sommeren eller overdækkede frokoster om foråret og efteråret. Et Partytelt af god kvalitet kan bruges til at opbevare f.eks. udendørs borde, stole og grillen - klar til årets første solrige og varme dag.

Hvis du har brug for et Partytelt, der kan bruges i længere tid, skal du lægge mærke til detaljerne. Sørg for, at den er af høj kvalitet og har optimal beskyttelse (måske med passende tilbehør). Sørg for at undersøge metalstængerne og materialerne regelmæssigt. Hvis du leder efter en god løsning til din have, er en elegant Havepavillon (tilgængelig i størrelserne 3x3 m eller 3x4 m) måske det rette valg for dig.

Du har fundet et riv eller et lille hul i en sidevæg! Det kan ske for enhver. PVC-presenninger kan repareres med PVC-lapper og PVC-lim. Hvis den beskadigede presenning ikke længere kan reddes, hjælper vi dig selvfølgelig gerne med reservedele. For at finde reservedele skal du enten kontakte vores kundeserviceeksperter via telefon eller gå til Reservedelsafsnittet under vores "Tilbehør"-side. Tip: Prøv at have produktnummeret eller navnet på din havepavillon (det kan ses på din faktura) samt varenummeret på den påkrævede reservedel (som findes i opstillingsvejledningen) ved hånden, så vi kan tilbyde dig hurtigere hjælp.

Det afhænger af modellen! Alle Partytelte leveres med 4 vægge med to sidepaneler (inklusive vinduer) langs hver (ikke-gavl) side, som kan fjernes individuelt sammen med gavlvæggene. Dette giver dig mulighed for at tilpasse Partyteltet, som du vil have det: med fire vægge for at give fuld skygge og ly, med individuelle sidepaneler fjernet for at skabe indgange, hvor det er nødvendigt, eller som en baldakin uden sider for det ultimative indendørs og udendørs flow.

Easy Up Pavilloner kan købes med eller uden sidevægge. Når du vælger et foldetelt, kan du vælge sidevægge med enten standardvinduer eller buede vinduer eller panoramavinduer til åbent udsyn og maksimal belysning. Hvis myg er et problem i dit område, kan du overveje at købe en Havepavillon med myggenet - desværre findes disse ikke i størrelsen 4x4m.

Til Easy Up Pavilloner kan du vælge mellem aluminium- eller stålrammer. Aluminium og stål er begge meget stærke, men aluminiumrammer har fordelen af at være lettere. Derudover kan en aluminiumstruktur få dybe ridser uden at ruste. Partytelte leveres med fuldt galvaniserede stålrammer, hvor professionelle modeller indeholder ekstra støtte og tykkere stænger.

Hvis du har vand som f.eks. en dam eller en pool i din have, vil du muligvis gerne beskytte den mod blade eller sne i løbet af efteråret og vinteren. Mange kunder har informeret os om, at vores Partytelte er en billig og pålidelig løsning, når de har brug for dækning til deres havedam eller pool i de kolde årstider. Et Partytelt med sidepaneler leverer et hyggeligt og privat udendørs ly til et boblebad i din have.

Alle Teltpartner pavilloner indeholder altid en klar opstillingsvejledning. Hvis du har mistet den, skal du bare finde vores produkt på webshoppen. På produktsiden vil du finde en PDF med instruktioner om, hvordan du downloader den under "Downloads." Hvis der ikke er noget dokument, eller hvis du har spørgsmål om, hvordan du samler dit pavillontelt, kan du også kontakte kundeservice til enhver tid.

Vi er Teltpartner. Vi står for #TENTLOVE

Konkurrencedygtig pris? Det alene er ikke nok for os. Hos Teltpatner værdsætter vi høj kvalitet, holdbare materialer og adgang til god rådgivning lige så meget, som vi elsker en overkommelig pris. For os er et telt altid meget mere end blot beskyttelse mod regn, vind eller sol.

Køb udendørs 4x4 pavilloner hos Teltpartner

Vores eksperter vil med glæde hjælpe dig med at vælge!

Med så mange størrelser, materialer og typer er du forkælet med masser af valgmuligheder. Men bare rolig - vores telteksperter vil med glæde hjælpe dig med at finde det ideele produkt til dine formål.

Vi ser frem til dit opkald:

+45 78777598
Man - Fre 8 - 17

  • 1*)
    Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.