ekskl. moms

Tilbehør

Behøver du reservedele eller tilbehør?til kontaktformular
Kvalitetstilbehør og reservedele til telte

Tilbehør og reservedele til telte

Teltpartner tilbyder mange typer tilbehør til telte: Transporttasker, skillevægge og meget mere.

Vores udvalg af tilbehør: et overblik

Hvis du vil give dit telt mere stabilitet, kan du købe ekstra forankringsudstyr eller en bundramme. Med forbindelsestagrender kan to telte sættes perfekt sammen – en smart løsning til at udvide dit telt. Fra opvarmning til et særligt PVC-rengøringsmiddel finder du en bred vifte af telttilbehør i vores webshop. Bare se dig omkring her i vores webshop.

Til partytelte og lagertelte har vi et bredt udvalg af telttilbehør. Tilbehør er særligt interessant, når det drejer sig om at vedligeholde teltet og til at forbedre teltets komfort og stabilitet. I de næste afsnit præsenteres forskelligt tilbehør.

Skal du bruge reservedele til dit telt?

Så kan kontakte vores kundesupport via vores kontaktformular "Reservedele". Teltpartner har omkring 100.000 reservedele på lager til vores kunder. Det betyder, at dit telt altid bliver hurtigt klar til brug igen uden problemer.

  Telttilbehør til at forbedre teltets komfort

  Hvis du ønsker at optimere dit telt yderligere, har du her en bred vifte af muligheder med vores telttilbehør. Med det rigtige tilbehør kan dit telt for eksempel opdeles i flere rum eller udvides. Hvis du på kolde dage ønsker at tilbyde dine gæster et varmt telt, kan du også få særlige varmeapparater, der er specielt egnede til telte. Følgende tilbehør til forøgelse af komforten i dit telt kan f.eks. findes i vores tilbehørssortiment.

  Teltindgange

  For at udstyre dit telt med nye indgange har vi to specielle produkter. For det første har vi den arabiske baldakin. Den fungerer som et åbent, overdækket område foran teltet og er det perfekte ly for rygere eller som en entré foran teltet til modtagelse af gæster. For det andet har vi særlige sidedele med indgange. Disse kan åbnes nemt med lynlåse. Sådan skaber du en reel indgang på siden af teltet i stedet for at skulle fjerne en hel sidedel.

  Tilbehør til teltudsmykning

  Gavlsider med vinduer eller transparente gavlsider

  Lyse rum har en indbydende effekt og gør arbejdet lettere. Derfor får du for det første hos os gavldele med vinduer og for det andet transparente gavldele. Gavldele med vinduer er fordelagtigt ekstraudstyr, som har en positiv effekt på både atmosfære og stemningen i dit telt. Især til fester og lignende begivenheder. Transparente gavldele giver lys i teltet, men skjuler hvad der foregår inde i teltet. Dette er en fordel, hvis der skal arbejdes inde i teltet. Begge produkter har lynlåse, der gør det muligt at åbne indgange, hurtigt og bekvemt.

  Varmeapparat

  Et ”must” på kolde dage. Den kompakte gasvarmer med kraftige 10 kW. På ingen tid gør du det hyggeligt for dine gæster eller sørger for behagelige temperaturer til dit arbejde. Gasvarmeren bruger propan- eller butangas og kan også bruges til tørring af rum eller murværk.

  Sæt en varmeovn op i det stabile festtelt

  Brandhæmmende skillevægge

  At kunne opdele teltets indre i flere afdelinger giver nye muligheder for benyttelse af rummet. Adskil køkkenet fra serveringsområdet eller skab et salgsrum med et separat lager. Der er mange muligheder. Skillevægge ophænges let i rammen med de medfølgende gummistropper. Den robuste ca. 500 g/m² PVC-presenning er brandhæmmende.

  Udstyr det robuste festtelt med en brandsikker skillevæg

  Optimér og fuldend dit telt, så det passer til dine behov

  Det behøver ikke altid at være et helt nyt telt. Nogle gange er reservedele eller udvidelser tilstrækkelige til at tilpasse teltet til nye behov. Med følgende tilbehør gør du dit telt mere holdbart, større og mere vejrbestandigt.

  Stabilitet

  Forankring af teltet spiller en vigtig rolle, når det drejer sig om teltets stabilitet. Teltpartner tilbyder flere muligheder, afhængigt af undergrundstype. Jordspyd (op til 60 cm lange) bores dybt ned i jorden og sikrer dermed den perfekte stand. Til hårde overflader som beton har du brug for betonankre. Disse metalbolte med ekspanderfunktion, forankrer pålideligt i hårde materialer såsom beton. Til midlertidige løsninger, som markeder eller messer, anbefaler vi vores specialfødder, lavet af metal. Disse holdes nede af fliser eller lignende og sørger derved for at dit telt står sikkert og stabilt.

  Tilbehør til forbedring af stabiliet og forankring

  Stormsikring

  Afgørende for øget stabiliteten af dit telt, er stormsikring. Dette tilbehør sørger for, at dit telt står fast i al slags vind og vejr og kan leveres med enten jordspyd eller betonankre, afhængigt af undergrundstypen. Ud over forankring omfatter stormbeskyttelsen også spænderemme lavet af et ekstra stærkt tekstilmateriale. Disse fastgøres med skraldespænder, enten over teltet eller på teltets ramme. Det garanterer, at dit telt står helt sikkert.

  En foldbar pavillon med effektiv stormsikring

  Sikkerheds Plus Pakke

  Teltpartner tilbyder en samling af det bedste ekstraudstyr til at øge stabiliteten af dit telt i en pakke. Sikkerheds Plus Pakken består af tre dele:

  • Et specialdesignet stålwiresystem, der giver ekstra afstivning af telt
  • Brede, robuste spændremme med skraldespænder, der lægges over teltet, og fikserer dette.
  • Forankringsudstyr afhængigt af underlagstypen. Dette sikrer den optimale forankring af teltet på alle typer undergrund

  Med Sikkerheds Plus Pakken kan du øge stabiliteten og robustheden i dit telt i betydelig grad, så det kan modstå stærk blæst og dårligt vejr uden problemer.

  Sammensætning af telte

  Forbindelsesrende eller tagrende

  Flere telte kan sættes perfekt sammen med forbindelsesrender. Dette giver dig mulighed for at forstørre dit gamle telt med et andet telt, uden at du har et dumt mellemrum imellem teltene, hvor vind og regn kan komme ind.

  Perfekt til at forbinde to telte, forbindelsestagrende

  Bundramme

  Den fuldt forzinkede bundramme stabiliserer hele rammekonstruktionen og øger teltets stabilitet betydeligt. Bundrammens rør kan uden problemer udelades ved indgangene. Denne bundramme er fremstillet af rør, der har en diameter på 38 mm.

  Opbevaring, vedligehold og reparation af telte

  Holder du orden, sparer du tid og penge! Dette gælder også for telte. Hvis du holder alle delene sammen, behøver du ikke at lede længe eller genbestille dele. Du kan gå et skridt videre og sige: Et telt, der bliver vedligeholdt og plejet, står i lang tid. Hos Teltpartner finder du et bredt udvalg af tilbehør til opbevaring, vedligeholdelse eller reparation af dit telt.

  PVC- / PE-rengøringsmiddel

  Rengøring af presenningen gavner ikke kun udseendet, men vedligeholder også materialet. En velholdt presenning er mere modstandsdygtig over for miljømæssige påvirkninger og har en bedre holdbarhed. Med vores højalkaliske rengøringsmiddel kan du nemt fjerne snavs på alle kunststofoverflader, såsom PVC eller PE. Selv små mængder af vores rengøringsmiddel fjerner fedtrester, sod eller hårdnakket snavs.

  Rengøring af presenningen

  Reparationssæt

  Hvis du reparerer mindre skader på dit telt med det samme, kan det spare dig for en masse besvær - takket være vores reparationssæt. Dette reparationssæt til øjer består af 20 øjer og en hultang.

  Gummistropper

  Gummistroppernes vigtighed for et telts holdbarhed undervurderes ofte. Men de er ekstremt vigtige for at beskytte presenningen i blæsevejr. Det at gummistropperne er elastiske og kan give sig, reducerer belastningen på øjer og presenning, og forhindrer dermed skader. Manglende eller knækkede gummistropper bør udskiftes hurtigt, for at vindens påvirkning fordeles ens. Vigtigt: Brug ikke uelastiske stropper. Disse kan medføre, at presenningen i stærk vind går i stykker.

  Forbyg teltdugsskader pga. vind med gummistropper

  Transporttasker

  Orden er alfa og omega. Med vores taskesæt holder du styr på alle dele af dit telt, og intet går tabt. De robuste tasker er lavet af smuds- og vandafvisende Oxford-materiale. Disse tasker er ideelle til opbevaring og transport af teltet.

  Transport af mobilteltet i en praktisk taske

  Ekspert-rådgivning

  service-william
  *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.