Telefonisk ekspertrådgivning på: 0045-78777598
  • 10 års reservedelsgaranti
  • Professionel kvalitet i topklasse
  • Ekspertrådgivning: +45 78777598

Tilbehør

Tilbehør fra A til Z

Tilbehør til Easy Up Pavilloner
Tilbehør til Easy Up

Mere tilbehør til din Easy Up pavillon! Her finder du en bred vifte af tilbehør: fra forankring og transporttasker til tagrender og meget mere. Forbedr egenskaberne og komforten i dit foldetelt med tilbehør af høj kvalitet.

Sikkerheds Plus Pakke
Sikkerheds Plus Pakke

Sikkerheds Plus Pakken er udviklet i samarbejde med et tysk ingeniørfirma. Det øger stabiliteten af teltene og til partytelte og lagertelte med en sidehøjde på 2,6 m, medfølger dokumentationen for de statiske beregninger.

Transporttasker
Transporttasker

De robuste transporttasker er lavet af Oxford kvalitetsmateriale, der har en vand- og smudsafvisende belægning, robuste lynlåse og bruges til transport og opbevaring af teltene.

Gummistropper
Gummistropper

Gummistropperne bruges til fastgørelse af side- og gavldele. Deres elasticitet reducerer belastningen af øjer og presenninger. De er lavet af en robust plastikkugle og en holdbar, kraftig elastik.

Stormsikring
Stormsikring

Stormsikringer sikrer teltet og øger stabiliteten. Sættet indeholder robuste spænderemme, lavet af ekstra stærkt tekstilmateriale, samt solidt forankringsudstyr efter eget valg - enten jordspyd eller betonankre.

Forbindelsesrende
Forbindelsesrender

Disse forbindelsestagrender bruges når man sætter to eller flere telte sammen. Derved undgås, at der i sammenføjningen løber vand ind i teltet. Og vandet ledes ud til siderne, af de to telte som forbindelsesrenderne forbinder.

Teltindgange
Teltindgange

Vi tilbyder forskellige teltindgange til vores telte. Alt efter behov kan indgangene bruges, enten på gavlen eller på siderne af teltet. Den arabiske er særligt smuk.

Gavlsider med vinduer
Gavlsider med vinduer

For at få teltindgangen til at se transparent og smuk ud, tilbyder vi også gavlvægge med vinduer. Uanset om teltet er delvist åbnet, helt åbnet eller lukket, kommer der masser af lys ind gennem vinduerne.

Gavlsider til containertelte
Gavlvægge til containertelte

Disse gavlvægge kan monteres på forsiden eller bagsiden af vores containertelte og giver en højere beskyttelse mod sol, blæst og regn. Gavlvæggene fås også med eller uden hejseport.

Forankringssystemer
Forankring og stabilitet

Der kan anvendes særlige fødder, vægtplader, jordspyd eller betonankre, til forankringen af teltene. De øger stabiliteten yderligere og fås både til telte og pavilloner.

Reparatursæt
Reparationssæt

Reparationssættene er udviklet til alle almindelige telte. Med sættene kan du selv udføre mindre reparationer. Uanset om det drejer sig om en flænge i en PVC-tagdug eller et udrevet øje, med dette sæt er en reparation, ikke noget problem.

Bundramme
Bundramme

For at forbedre stabiliteten og robustheden af et telt, kan en bundramme eftermonteres. Vores universal-bundramme fås til forskellige teltstørrelser og rammen har en rørdiameter på 38 mm.

Skillevægge, brandsikre
Skillevægge (brandhæmmende)

Skillevægge gør det muligt at opdele teltet i forskellige afdelinger. De kan, med de medfølgende gummistropper, hurtigt monteres på teltrammen og kan åbnes og lukkes med lynlåse.

PVC- / PE-Rengøringsmiddel
PVC / PE Rengøringsmiddel

Til rengøring af PVC- eller PE-telte anbefaler vi vores specielle PVC- og PE-rengøringsmiddel. Det høj-alkaliske rengøringsmiddel sikrer en skånsom rengøring af alle vandtætte overflader. Det fjerner uden problemer det mest hårdføre snavs.

Varmeapparater
Varmeapparater

Den kompakte Güde gasvarmer (til propan og butangas) kan anvendes mange steder. Den egner sig optimalt til opvarmning af godt ventilerede rum og telte. Men kan også bruges indenfor byggeri og landbrug, til at tørre rum, vægge og murværk.

Råd og tricks: Tilbehør

Tilbehør og reservedele til telte

Teltpartner tilbyder mange typer tilbehør til telte: Transporttasker, skillevægge og meget mere. Hvis du har brug for mere lys i teltet, er gavlsider med vinduer en interessant mulighed. Hvis du vil give dit telt mere stabilitet, kan du købe ekstra forankringsudstyr eller en bundramme. Med forbindelsestagrender kan to telte sættes perfekt sammen – en smart løsning til at udvide dit telt. Fra opvarmning til et særligt PVC-rengøringsmiddel finder du en bred vifte af telttilbehør i vores webshop. Bare se dig omkring her i vores webshop.

Skal du bruge reservedele til dit telt? Så kan kontakte vores kundesupport via vores kontaktformular "Reservedele". Teltpartner har omkring 100.000 reservedele på lager til vores kunder. Det betyder, at dit telt altid bliver hurtigt klar til brug igen uden problemer.

Til partytelte og lagertelte har vi et bredt udvalg af telttilbehør. Tilbehør er særligt interessant, når det drejer sig om at vedligeholde teltet og til at forbedre teltets komfort og stabilitet. I de næste afsnit præsenteres forskelligt tilbehør.

Telttilbehør til at forbedre teltets komfort

Tilbehør til teltudsmykning

Hvis du ønsker at optimere dit telt yderligere, har du her en bred vifte af muligheder med vores telttilbehør. Med det rigtige tilbehør kan dit telt for eksempel opdeles i flere rum eller udvides. Hvis du på kolde dage ønsker at tilbyde dine gæster et varmt telt, kan du også få særlige varmeapparater, der er specielt egnede til telte. Følgende tilbehør til forøgelse af komforten i dit telt kan f.eks. findes i vores tilbehørssortiment.

Teltindgange: For at udstyre dit telt med nye indgange har vi to specielle produkter. For det første har vi den arabiske baldakin. Den fungerer som et åbent, overdækket område foran teltet og er det perfekte ly for rygere eller som en entré foran teltet til modtagelse af gæster. For det andet har vi særlige sidedele med indgange. Disse kan åbnes nemt med lynlåse. Sådan skaber du en reel indgang på siden af teltet i stedet for at skulle fjerne en hel sidedel.

Tilbehør til teltudsmykning

Gavlsider med vinduer eller transparente gavlsider: Lyse rum har en indbydende effekt og gør arbejdet lettere. Derfor får du for det første hos os gavldele med vinduer og for det andet transparente gavldele. Gavldele med vinduer er fordelagtigt ekstraudstyr, som har en positiv effekt på både atmosfære og stemningen i dit telt. Især til fester og lignende begivenheder. Transparente gavldele giver lys i teltet, men skjuler hvad der foregår inde i teltet. Dette er en fordel, hvis der skal arbejdes inde i teltet. Begge produkter har lynlåse, der gør det muligt at åbne indgange, hurtigt og bekvemt.

Varmeapparat: Et ”must” på kolde dage. Den kompakte gasvarmer med kraftige 10 kW. På ingen tid gør du det hyggeligt for dine gæster eller sørger for behagelige temperaturer til dit arbejde. Gasvarmeren bruger propan- eller butangas og kan også bruges til tørring af rum eller murværk.

Brandhæmmende skillevægge: At kunne opdele teltets indre i flere afdelinger giver nye muligheder for benyttelse af rummet. Adskil køkkenet fra serveringsområdet eller skab et salgsrum med et separat lager. Der er mange muligheder. Skillevægge ophænges let i rammen med de medfølgende gummistropper. Den robuste ca. 500 g/m² PVC-presenning er brandhæmmende.

Optimér og fuldend dit telt, så det passer til dine behov

Tilbehør til forbedring af stabiliet og forankring

Det behøver ikke altid at være et helt nyt telt. Nogle gange er reservedele eller udvidelser tilstrækkelige til at tilpasse teltet til nye behov. Med følgende tilbehør gør du dit telt mere holdbart, større og mere vejrbestandigt. Stabilitet: Forankring af teltet spiller en vigtig rolle, når det drejer sig om teltets stabilitet. Teltpartner tilbyder flere muligheder, afhængigt af undergrundstype. Jordspyd (op til 60 cm lange) bores dybt ned i jorden og sikrer dermed den perfekte stand. Til hårde overflader som beton har du brug for betonankre. Disse metalbolte med ekspanderfunktion, forankrer pålideligt i hårde materialer såsom beton. Til midlertidige løsninger, som markeder eller messer, anbefaler vi vores specialfødder, lavet af metal. Disse holdes nede af fliser eller lignende og sørger derved for at dit telt står sikkert og stabilt.

Stormsikring: Afgørende for øget stabiliteten af dit telt, er stormsikring. Dette tilbehør sørger for, at dit telt står fast i al slags vind og vejr og kan leveres med enten jordspyd eller betonankre, afhængigt af undergrundstypen. Ud over forankring omfatter stormbeskyttelsen også spænderemme lavet af et ekstra stærkt tekstilmateriale. Disse fastgøres med skraldespænder, enten over teltet eller på teltets ramme. Det garanterer, at dit telt står helt sikkert.

Sikkerheds Plus Pakke:

Teltpartner tilbyder en samling af det bedste ekstraudstyr til at øge stabiliteten af dit telt i en pakke. Sikkerheds Plus Pakken består af tre dele:

  • Et specialdesignet stålwiresystem, der giver ekstra afstivning af telt
  • Brede, robuste spændremme med skraldespænder, der lægges over teltet, og fikserer dette.
  • Forankringsudstyr afhængigt af underlagstypen. Dette sikrer den optimale forankring af teltet på alle typer undergrund

Med Sikkerheds Plus Pakken kan du øge stabiliteten og robustheden i dit telt i betydelig grad, så det kan modstå stærk blæst og dårligt vejr uden problemer.

Sammensætning af telte

Perfekt til at forbinde to telte, forbindelsestagrende

Forbindelsesrende eller tagrende: Flere telte kan sættes perfekt sammen med forbindelsesrender. Dette giver dig mulighed for at forstørre dit gamle telt med et andet telt, uden at du har et dumt mellemrum imellem teltene, hvor vind og regn kan komme ind.

Bundramme: Den fuldt forzinkede bundramme stabiliserer hele rammekonstruktionen og øger teltets stabilitet betydeligt. Bundrammens rør kan uden problemer udelades ved indgangene. Denne bundramme er fremstillet af rør, der har en diameter på 38 mm.

Opbevaring, vedligehold og reparation af telte

Tilbehør til rengøring, reparatur og opbevaring af telte

Holder du orden, sparer du tid og penge! Dette gælder også for telte. Hvis du holder alle delene sammen, behøver du ikke at lede længe eller genbestille dele. Du kan gå et skridt videre og sige: Et telt, der bliver vedligeholdt og plejet, står i lang tid. Hos Teltpartner finder du et bredt udvalg af tilbehør til opbevaring, vedligeholdelse eller reparation af dit telt.

PVC- / PE-rengøringsmiddel: Rengøring af presenningen gavner ikke kun udseendet, men vedligeholder også materialet. En velholdt presenning er mere modstandsdygtig over for miljømæssige påvirkninger og har en bedre holdbarhed. Med vores højalkaliske rengøringsmiddel kan du nemt fjerne snavs på alle kunststofoverflader, såsom PVC eller PE. Selv små mængder af vores rengøringsmiddel fjerner fedtrester, sod eller hårdnakket snavs.

Reparationssæt: Hvis du i tilfælde af mindre skader reparerer dit telt med det samme, så sparer du dig selv for mange problemer. Hos Teltpartner har vi to reparationssæt. Det ene er et reparationssæt til at udskifte presenningsøjer, der indeholder 30 øjer og en hultang. Det andet er et særligt reparationssæt, hvormed man udover at kunne udskifte udrevne eller defekte øjer også kan lappe huller og flænger i PVC-presenningen.

Forbyg teltdugsskader pga. vind med gummistropper

Gummistropper: Gummistroppernes vigtighed for et telts holdbarhed undervurderes ofte. Men de er ekstremt vigtige for at beskytte presenningen i blæsevejr. Det at gummistropperne er elastiske og kan give sig, reducerer belastningen på øjer og presenning, og forhindrer dermed skader. Manglende eller knækkede gummistropper bør udskiftes hurtigt, for at vindens påvirkning fordeles ens. Vigtigt: Brug ikke uelastiske stropper. Disse kan medføre, at presenningen i stærk vind går i stykker.

Transporttasker: Orden er alfa og omega. Med vores taskesæt holder du styr på alle dele af dit telt, og intet går tabt. De robuste tasker er lavet af smuds- og vandafvisende Oxford-materiale. Disse tasker er ideelle til opbevaring og transport af teltet.

Der er mange måder hvorpå du kan forny eller opfriske dit gamle telt. Den, der vedligeholder sit telt, vil have glæde af det i mange år. På Teltpartner.dk finder du et bredt udvalg af telttilbehør.