ekskl. moms
Sale: -10 %
Spar 10 % på alle drivhuse, højbede, redskabsskure og hyndebokse
gfp10
10 %

Drivhus

Farve
Størrelse
Kiphøjde
Alle filter
59 Produkter
Sorter:
 
Side 1 af 3 sider

Lignende produkter

Passende Drivhus-Tilbehør

Vi tilbyder drivhuset med tilbehør som en færdigpakket pakke: Vælg blot den ønskede pakke ved onlinekøb på den tilsvarende produktside.

Klapbord

Automatisk vinduesåbner

Robuste drivhuse til dyrkning af frugt og grøntsager

Køb et stabilt drivhus

Med et drivhus kan du realisere drømmen om at dyrke frugt og grøntsager i din egen have. Køb nu dit drivhus billigt hos en faghandler!

6 fordele ved et drivhus

Auberginer, courgetter, agurker, salat og tomater er populære grøntsagsplanter til dyrkning i drivhuset. Her er grundene til at købe et drivhus til avl i haven eller på terrassen:

 1. 1

  Du kan dyrke dine egne, økologiske grøntsager og frugter – fri for plantegifte!

 2. 2

  Vejrfølsomme planter nyder godt af bedre vækstbetingelser.

 3. 3

  Du kan forsyne dig selv med hjemmedyrkede fødevarer hele året – selv om vinteren!

 4. 4

  Vejrfølsomme planter beskyttes mod skiftende (vinter)vejrforhold.

 5. 5

  En tidligere (grøntsags-)udsåning opnås, hvilket forlænger havesæsonen.

 6. 6

  Du kan dyrke middelhavs- og eksotiske planter, som det lokale klima er for koldt til.

Vidste du det?

Nogle middelhavs- og eksotiske planter, som f.eks. oleander, fuchsia, avocadoer eller figner, trives kun i et drivhus i haven. Dette skyldes, at der kan installeres en varmeenhed, som sikrer passende væksttemperaturer.

  Drivhus-typer

  Ud over de forskellige dimensioner og de klassiske produkter tilbyder vi 2 andre typer drivhuse: Væg- og tomatdrivhuse. Både med vægdrivhuset og tomathuset kan fødevarer dyrkes i haven, på terrassen eller endda på altanen.

  Et fritstående drivhus til haven

  Drivhus

  • Et fritstående drivhus
  • Med en højde op til ca. 263 cm
  • Med ca. 6, 8, 10, 12 eller 16 mm tykke dobbeltvæggede plader
  Vis drivhuse
  Et lænet drivhus til haven

  Vægdrivhus

  • Et væg- eller murdrivhus
  • Med en højde på ca. 202, 212, 223 eller 228 cm
  • Med ca. 10 eller 16 mm tykke dobbeltvæggede plader
  Vis vægdrivhus
  Dyrkning af tomater i et fritstående minidrivhus

  Tomathus (EMMA)

  • Et fritstående mini-drivhus
  • Med en højde på ca. 1,73 cm
  • Med ca. 8 mm tykke dobbeltvæggede plader
  Vis drivhuse til tomater

  Vægdrivhus

  Vægdrivhuset, også kendt som "murdrivhus" eller "tilbygningsdrivhus", monteres direkte på en husvæg. Takket være denne konstruktion spares ikke kun en væg, men produktet nyder også godt af de pågældende vægs egenskaber som varmelager. Varmen er især vigtig for plantevæksten – især i de kolde årstider. Bortset fra at lændrivhuset er fastgjort direkte til huset eller terrassevæggen, har det de samme fordele som et klassisk drivhus.

  Tomathus

  Tomathuset er et mini-drivhus, der er tilpasset tomatdyrkning. Derfor er vores tomat-mini-drivhus ikke nødvendigvis kendetegnet ved et stort grundareal, men snarere ved højden. Tomater vokser i højden og har derfor brug for plads opad. Det lille grundareal har også den store fordel, at dette mini-drivhus passer på altanen. Valgfrit kan tomathuset også kombineres med et højbed, så dyrkning af andre planter også er mulig.

  Drivhus Størrelser

  Vi henter hvert drivhus fra kvalitetsmærket GFP. Uanset om du ønsker at købe et lille drivhus, et hobbydrivhus eller et professionelt drivhus – hos os finder du den rette størrelse til enhver placering. Specielt har vi store og små drivhuse i forskellige bredder. Man kan forvente omkring 4 kg høstudbytte pr. år og kvadratmeter. Det betyder, at du kan forvente mellem ca. 10 kg og 66 kg høstudbytte fra vores produkter. Målt i forhold til de tyske ernæringsanbefalinger kan du derfor dyrke ca. 13-86% af dit personlige behov for frugt og grøntsager i dit drivhus.

  Bredde< 2 m længde2-3 m længde3-4 m længde> 4 m længde
  < 2 m~2-4 m²~3-5 m²
  ~6 m²
  /
  2-3 m~3-5 m²
  ~4-6 m²
  ~7-10 m²
  ~9-15 m²
  > 3 m/~7 m²
  ~9-12 m²
  ~14-16 m²

  Et lille drivhus

  Hvis du har en have eller altan med begrænset plads, er et lille drivhus perfekt. Men også, hvis du som hobbygartner er nybegynder inden for dyrkning af (grøntsags)planter og vil starte med få planter for at samle erfaring.

  Tip om højden:

  Især ved pladsmangel er et lille drivhus med en højde på ca. 170 cm eller mere særligt anbefalelsesværdigt. Ikke kun til tomatdyrkning, men primært fordi højden skaber ekstra plads. Brug denne f.eks. til hylder, hvor du kan dyrke flere planter. Et højt drivhus overophedes heller ikke så hurtigt som et lavt, hvilket har en positiv effekt på klimaet i drivhuset.

   Et stort drivhus

   Vil du forsyne en hel familie med frisk frugt og grøntsager eller dyrke planter, der kræver meget plads til vækst, har du brug for et stort drivhus. Især krukkeplanter bliver større år for år og kræver meget plads. Men også hvis du ønsker at dyrke mange forskellige planter, er et lille drivhus ikke tilstrækkeligt.

   Tip om dybde:

   Vi anbefaler et dybt produkt til opbevaringsplads, arbejdsborde og stier. Ofte glemmes sådanne områder ved valg af størrelse, men de gør arbejdet meget lettere. Et dybt produkt er derfor ideelt – f.eks. fra 311 cm til 575 cm.

    Drivhus i høj kvalitet

    Hvert drivhus i vores butik består af højkvalitetsplader. Konkret er der brugt dobbeltvæggede polycarbonatplader til hvert drivhus. Polycarbonat er en plastik, hvorfor et sådant drivhus kategoriseres som et "plastikdrivhus".

    Polycarbonat-tykkelser i vores drivhuse

    De dobbeltvæggede drivhusplader i polycarbonat fås i tykkelser på ca. 6, 8, 10, 12 eller 16 mm. Til små og mini-drivhuse bruges som standard 6 mm tykke dobbeltvæggede plader. Ved store og brede modeller anbefales polycarbonatplader med en tykkelse på 10 mm og derover. Da tykkelsen også har en indflydelse på isoleringen, er de tykkeste plader på 16 mm særligt velegnede til helårsdrivhuse.

    Robuste dobbeltvægge af polykarbonat i vores drivhus

    Et stabilt og vintersikkert drivhus

    Alle drivhuse i vores sortiment er fremstillet af korrosionsbestandigt aluminium og er derfor ekstremt stabile. Aluminiumskonstruktionen er kendetegnet ved solide, hule kammerprofiler. Konstruktionen er også udstyret med tagrender, der opsamler regnvand. Det er derfor uden undtagelse stabile og vintersikre drivhuse. Vindafstivning på alle sider fungerer som vindbeskyttelse, og aluminium som drivhusmateriale er 100 % vandtæt. Desuden er et havedrivhus i aluminium meget vridningsstabilt og kan modstå sne - det ideelle vinterdrivhus!

    Vintersikkert drivhus fremstillet af aluminium i høj kvalitet

    Vidste du det?

    Generelt er et drivhus i aluminium kendetegnet ved, at det er meget solidt og holdbart på samme tid. En anden fordel er, at det er vedligeholdelsesfrit. Aluminium er et metal, der er let at vedligeholde. Til sammenligning kræver et træsæt meget pleje, inspektion og vedligeholdelse.

     Drivhuslinjer i sammenligning

     Hvilket drivhus passer bedst til dig? For at give dig masser af valgmuligheder finder du 4 forskellige drivhusserier i vores online shop: Standard, Hobby, Expert og Profiline. Hver af disse produktlinjer har individuelle kvalitetsegenskaber, så du hurtigt kan finde den perfekte drivhusmodel til dig.

     Et overblik over linjeforskelle

     Standard-LinjeHobby-LinjeExpert-LinjeProfi-Linje
     Dobbeltvæggede plader: ca. 6-8 mm
     Dobbeltvæggede plade: ca. 6-8 mm
     Dobbeltvæggede plade: ca. 10 mm
     Dobbeltvæggede plade: ca. 8-16 mm
     Enkelt dør eller dobbelt skydedør
     Dobbelt skydedør
     Dobbelt skydedør (undtagen PREMIUM 22)
     Enkelt dør eller dobbelt skydedør
     med en bredde på ca. 192, 222 eller 256 cm
     med en bredde på ca. 225 eller 259 cm
     med en bredde på ca. 222 eller 262 cm
     Fås i flere bredder og varianter
     1 tagvindue
     Op til 3 tagvinduer
     2 tagvinduer
     1-2 tagvinduer
     med 1 automatisk vinduesåbner (VIOLA 2)
     4 tagvinduer (SAPHIR 8)
     med 2 automatiske vinduesåbnere (PREMIUM 22)
     4 tagvinduer (alle Premium-modeller, undtagen ROYAL22)
     til standardmodellernetil hobbymodellernetil ekspertmodellernetil de professionelle modeller

     Linjeligheder på et øjeblik

     Alle modeller:

     • har døre og vinduer i taget - for god ventilation

     • er lavet af aluminium af høj kvalitet

     • er udstyret med et tag lavet af robuste dobbeltskindede polykarbonatplader

     Nu er der kun ét spørgsmål tilbage: Er du hobbygartner og på udkig efter et hobbydrivhus? I så fald vil du finde det, du leder efter, i Standard- og Hobby-serien. Hvis du er på udkig efter et produkt af højeste kvalitet til professionel plantedyrkning, anbefaler vi Expert og Profiline.

     Drivhusets fundament: Skal man vande det?

     Et drivhus bør være udstyret med et fundament. Fundamentet fungerer som en bærende underkonstruktion og sikrer maksimal stabilitet - uanset vejret. For at sikre den højest mulige stabilitet og fremragende beskyttelse mod ydre vejrforhold bør drivhusets fundament være støbt af beton. Vi anbefaler en betonbundplade, et ring- eller stribefundament og et betonpunktfundament. Vælg det fundament til dit drivhus, der passer bedst til dit budget.

     Udstyr det stabile drivhus med et fundament af beton

     Fundamentramme af aluminium

     Expert- og Profiline-modellerne er allerede udstyret med en integreret fundamentramme*. Fundamentet er integreret i gulvprofilen, hvilket betyder, at gulvprofilerne er ekstremt solide. Det betyder også, at der ikke skal støbes et ekstra betonfundament i forbindelse med opførelsen. Hobbyline- og VIOLA-husene kan købes med et aluminiumsfundamentsrammesæt. Denne ramme eliminerer ikke kun behovet for at støbe et betonfundament, men gør det også lettere at opføre huset på en forberedt grund.

     Konstruktion af drivhus: Det skal du være opmærksom på

     Vælg en solrig og vindbeskyttet placering til dit drivhus. Hvis du også sætter det op tæt på vandforsyningen, sparer du tid, når du skal vande over lange afstande. Selve drivhuskonstruktionen er ukompliceret og kan udføres af dig selv. Det betyder, at du ikke behøver at hyre et specialiseret firma. Det er vigtigt, at du til enhver tid og uden undtagelse følger monteringsvejledningen.

     Byg selv det stabile drivhus

     3 drivhustips til byggeri

     1. 1

      Kontrollér, at drivhussættet er komplet, og sorter alle dele dagen før.

     2. 2

      Hav følgende værktøj klar på samme tid: topnøgle, ring- eller gaffelnøgle, batteridrevet skruetrækker, metalboremaskine, målebånd eller tommestok, vaterpas, fil og trappestige.

     3. 3

      Afsæt tilstrækkelig tid. Det er bedst at begynde at gøre klar om morgenen, så du ikke føler dig forhastet til sidst.

     FAQ: Ofte stillede spørgsmål

     Hvad er fordelene ved et firkantet drivhus frem for et rundt?

     Hvad er fordele og ulemper ved et polytunnel-drivhus?

     Vores service

     Er du (hobby)gartner og vil have dit eget drivhus? Vi tilbyder et udvalg af smukke drivhuse i forskellige størrelser, farver og former. Du skal blot vælge en model og bestille den online. Foretrækker du personlig rådgivning? Intet problem - du skal bare kontakte vores dygtige kundeserviceteam!

     Ekspert-rådgivning

     service-william

     Lignende produkter

     *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.