Telefonisk ekspertrådgivning på: 0045-78777598
  • 10 års reservedelsgaranti
  • Professionel kvalitet i topklasse
  • Ekspertrådgivning: +45 78777598
Partytelt og Easy Up pavilloner i størrelsen 3x6 meter

Kan rumme
36 15

Fuldstændig vandtæt

Høj UV-beskyttelse

3x6 m pavillontelte: Masser af plads til en lav pris

Hvis du har brug for en lille smule mere plads, er 3x6 meter pavillonen en af vores mest populære produkter. Du får ikke blot nok plads til at have en bil eller to ølbænkesæt under den, men der vil også være nok ståplads til over 30 mennesker. Når du leder efter en stor pavillon, der måler 3x6m, vil du finde et udvalg af praktiske, foldbare Easy Up Pavilloner og robuste Partytelte hos Teltpartner. Foldbare pavilloner er ideelle til midlertidig, udendørs og mobilt brug - f.eks. som tagdækning på festivaler eller som solbeskyttelse på et ugentligt marked. På den anden side kan Patytelte bruges i længere tid og bruges ofte som dækning til gastronomi og festlige lejligheder. Hvis du gerne vil købe din Pavillon online, har Teltpartner helt sikkert det rette telt til lige netop dit behov!

Easy Up Pavillon eller Partytelt?

Tip

Leder du efter en dekorativ løsning til din have eller terrasse, der kan bruges permanent som en oase af ro og velvære? Så er vores havepavillon det rette valg for dig. Teltpartners havepavilloner fås i størrelserne 3x3m og 3x4m med enten et hardtop eller soft-top tag. Havepavilloner med et robust hardtop tag kan stå oppe hele året rundt. De kan derfor bruges som et elegant sommerhus eller pergola i haven eller på terrassen til ly eller som opbevaringssted til terrassemøbler.

Vis alle havepavilloner

Hvorfor Teltpartner?

  • Stabil og omkostningseffektivt? Tjek!
  • Fuldstændig vandtæt? Tjek!
  • UV-beskyttelse? Ja, tjek!
  • Stort udvalg af produkter til rimelige priser? Selvfølgelig!

Alle vores produkter er af den højeste kvalitet. Vi går efter kun at tilbyde dig det allerbedste fra slidstærke presenninger til baldakiner og sider, og helt ned til at sikre, at Velcro-forbindere og forankringer er godt justeret. Derudover står vores serviceteam altid klar til at hjælpe; deres omfattende, dybdegående viden vil hjælpe dig med at finde den havepavillon, der opfylder dine krav. Vi tilbyder også gratis levering og en 10-års garanti, der gælder fra købsdatoen, på reservedele for mange af vores produkter.

Ofte Stillede Spørgsmål - 3x6 m pavilloner

Hvilke metaller bruges der i rammen?

Metalstængerne til vores Easy Up Pavilloner er lavet af enten stål (med firkantet eller heksagonal profil) eller aluminium (heksagonal). På grund af dets lettere vægt er aluminium lettere at transportere, og selv hvis det ofte samles og adskilles, er det mindre følsomt over for dybe ridser end stål. Stål er billigere, men er dog en smule tungere. Partytelte bruger stålrammer med runde stænger, der kan stå udenfor i længere perioder.

Teltpartner tilbyder gratis levering på mange af sine produkter. Hold øje med det grønne mærke med "gratis forsendelse" på produktsiden.

Easy Up Pavilloner og Partytelte kan begge slås op i din have uanset om det er til en familiefest eller som et vandtæt og solbeskyttet ly til din grillaften. Men hvis du leder efter et stilfuldt ly, der kan stå året rundt, anbefaler vi vores Havepavilloner (fås i størrelserne 3x3m og 3x4m). Vores havepavilloner er selvfølgelig 100% vandtætte og har fire sidevægge.

Polyester er et holdbart og let baldakinmateriale, men det er dog ikke vandtæt. Vores polyesterbaldakiner har en PVC-belægning, der sørger for, at regnvand ikke trænger igennem. PE og PVC er begge vandtætte materialer (plastik). PE (polyætylen) er lettere og mere håndterbart, mens PVC (polyvinylklorid) er tungere og mere robust. På lægmandssprog kan man sammenligne en PE-presenning til de blå transporttasker, der bruges af velkendte møbelforhandlere. PVC er mere som en robust lastbilspresenning. PVC er ekstremt slidstærkt og rivefast takket være dets integrerede netstof. Det er nemt at rengøre, og hvis det værste skulle ske, er det også nemt at reparere.

Vores Teltpartner Partytelte (størrelse 3x6 meter) kan fås i helt grøn, i forskellige stribede mønstre samt klassisk hvid. Men Easy Up Pavilloner (størrelse 3x6 m) har du et endnu større udvalg med farver som hvid, blå, grøn, rød, sort, orange, lilla, creme, sten (taupe) og benzin/turkis.

Ikke alle produkter kommer med sider. Mens Partytelte altid har et fuldt sæt af aftagelige sidevægge, herunder gavlsider, er dette ikke altid tilfældet for Easy Up Pavilloner. Vær opmærksom på produktbeskrivelsen og tjek produktbilledet på Easy Up Pavillon-produktsiden, hvor antallet af sidepaneler vises tydeligt. Sidevægge tilbyder øget privatliv samt beskyttelse fra vind og regn. Led efter Easy Up Pavilloner direkte fra vores webshop, hvor du også kan beslutte dig for, om du har brug for vinduer eller ej.

Uheld kan forekomme selv med pavilloner af høj kvalitet. For eksempel en rift i et sidepanel. Eller måske vil du gerne slå dit telt op med tilbehør som sandsække eller bindesæt for at gøre det ekstra robust og stormsikret. Du kan finde alt, hvad du har brug for på Reservedelssiden på vores Webshop. Fra forbindelsesrender til stormsikringssæt til opbevaringstasker og rengøringsmidler - se dig omkring og opdag vores store udvalg af tilbehør.

Faste pavilloner, som f.eks. vores Havepavilloner, er mere stabile og kan stå i længere tid. Soft-top-modellerne kan stå ude hele foråret og sommeren, mens hardtop Havepavilloner kan stå ude hele året rundt. Robuste, professionelle Partytelte egnet forankring med bindereb og jordspyd er også egnede til helårs brug udendørs, men er lette at flytte og opbevare, hvis det er nødvendigt.

Mobile pavilloner er nemme at transportere, samle og skille ad. Vores "mest mobile" produkter er Easy Up Pavilloner, som nemt kan udfoldes på stedet. Inden for få minutter er du klar til det ugentlige marked eller fodboldkampen. Partytelte tager lidt længere tid at slå op end Easy Up Pavilloner. De er også nemmere at transportere, og du behøver kun et par få mennesker til at samle og skille det ad.

Vi bruger ikke træ i vores produkter, og der er ingen træpavilloner i vores sortiment. Vores stænger er altid lavet af langtidsholdbart aluminium eller stål med en bred vifte af forskellige vægtykkelser og former.

Vores produkter indeholder altid klare opstillingsvejledninger. Hvis du har mistet dine instruktioner, kan du finde en PDF, som er klar til at blive downloadet, på den pågældende produktside på vores webshop.

Vi er Teltpartner. Vi står for #TENTLOVE

Køb udendørs pavilloner 3x6 hos Teltpartner

Har du nogen spørgsmål? Så har vi svarene!

Vil du gerne købe en pavillon? Vores telteksperter vil med glæde hjælpe dig med at finde det helt perfekte produkt til DIG fra vores udvalg af partytelte og pavilloner.

Bare ring til os på:

+45 78777598
Man - Fre 8 - 17

  • 1*)
    Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.