ekskl. moms
Sale: -10 %
Spar 10 % på alle drivhuse, højbede, redskabsskure og hyndebokse
gfp10
10 %

Haveskab

Lignende produkter

Haveskab: Tilbehør

Køb vejrbestandige haveskab til udendørs brug

Køb et haveskab til udendørs brug

Opbevar dine haveredskaber sikkert hele året i et haveskab! Køb nu dit haveskab til haven eller terrassen billigt hos en faghandler!

Haveskabe til terrassen og haven

Fra plæneklipperen, skovlen og riven til værktøjer, med et udendørs skab kan du opbevare alle dine haveredskaber ét sted udenfor og inden for rækkevidde. FLORIAN udendørsskabe fra kvalitetsmærket GFP er alle lavet af højkvalitets metal og er dermed vejrbestandige, stabile og af høj kvalitet.

Haveskabe der passer til enhver udendørs område

 1. 1

  Uanset om det er til terrassen eller haven: Placeringen af vores haveskabe kan du frit vælge. Det skyldes, at disse opbevaringsmodeller til dine (have-)redskaber er fritstående skabe. Vores haveredskabsopbevaring behøver derfor ikke at blive besværligt monteret på en husvæg.

 2. 2

  En anden fordel ved denne placeringsfleksibilitet: Du behøver ikke længere at skille dine udendørsmøbler ad om vinteren og slæbe dem ind i dit hus eller lejlighed takket være haveskabet. Stil haveskabet direkte ved din siddeplads, så du sparer lange gåture.

 3. 3

  Haveskabene er også udstyret med låsbare døre, så du altid kan være sikker på, at dine værktøjer er sikkert opbevaret.

Haveskabe for mere orden i udendørsområdet

Med et haveskab til udendørs brug bringer du orden i din have eller på terrassen og skaber en praktisk opbevaringsplads til dine redskaber. Vores højkvalitets opbevaringsskabe leveres uden hylder. En stor fordel hvis du vil bruge haveskabet til opbevaring af store haveredskaber som plæneklippere, koste, spader eller dine udendørsmøbler.

Til opbevaring af småredskaber anbefales der dog et ordenssystem. Dette kan du designe individuelt og det hjælper dig med at holde dine små haveredskaber, som værktøj, godt organiseret i dit opbevaringsskab til haven eller terrassen. Uden et skab kan et værktøj hurtigt blive væk, forlagt eller være uden for rækkevidde.

Hold styr på små og store apparater i det robuste Haveskab

Brug haveskabet som afskærmning

Er din have synlig fra en eller flere sider, kan haveskabet udendørs også ideelt bruges som afskærmning. Vælg til denne brug et højt udendørs haveskab!

  Haveskab kvalitetsfunktioner

  Haveskabet er vejrbestandigt

  Våde redskaber i haven kan forårsage rust, derfor skal et haveskab være især én ting: vandtæt. FLORIAN haveskabe er vejrbestandige og modstår dermed ikke kun regn, men også vind og frost. Hvert FLORIAN-model er meget vejrbestandigt og også perfekt forberedt til sne. Det ideelle, vejrbestandige udendørsskab til helårsbrug! Dette vejrbestandige have- og terrasseskab skiller sig desuden ud ved et patenteret regnvandsafledningssystem. Potentielle forureninger på væggene forhindres, og regnvandet ledes videre til jorden gennem systemet.

  Et vejrbestandigt haveskab i sneen

  Haveskabet er lavet af metal

  Haveskabet FLORIAN er lavet af metal og står dermed for høj holdbarhed, kvalitet og stabilitet. Selv efter længere tid er FLORIAN metalskabet til haven fortsat formstabilt og modstår eksterne vejrforhold.

  Hvert haveskab i vores onlinebutik er lavet af et specielt metal: stål. Stålet er galvaniseret og pulverlakeret, hvilket gør det yderst vedligeholdelsesfrit. Det betyder: Du kan bruge vores højkvalitets metalhavekasser i mange år uden at skulle male eller laker dem. Det er en stor fordel i forhold til et haveskab af træ.

  Et trægaveskab kræver regelmæssig pleje og vedligeholdelse for at forblive smukt og vejrbestandigt. Et metalhaveskab er også vejrbestandigt sammenlignet med træ og ikke modtageligt for skadedyr eller svampeangreb.

  Hvad taler imod et haveskab af plastik?

  Et plastik-haveskab har en god kvalitet. Med redskabsskure i vores butik har vi dog til hensigt at tilbyde dem, der har en særlig høj kvalitet. Haveskabe af metal er sammenlignet med plastik endnu mere robuste og rustbestandige.

   Haveskab størrelser

   Vi har store og små haveskabe tilgængelige.

   Med en højde på ca. 190,6 cm, er havekasserne FLORIAN 1507 XL, 1807 XL og skabet FLORIAN 2107 XL vores højeste skabe i butikken. Haveskabet FLORIAN 1507 XL er dog ikke kun højt, men med en bredde på ca. 150 cm også smalt.

   Leder du efter et stort haveskab?

   Har du meget plads til haveredskabsopbevaring, er det ikke et lille, men snarere et stort haveskab, der er bedre egnet. Med en bredde på ca. 210 cm er FLORIAN 2107 XL et passende, stort haveskab.

    Haveskab døre

    En stor fordel ved vores skabe: de praktiske døre. Hvert haveskab er udstyret med skydedøre, der er rullelagrede. Rullesystemet forhindrer, at haveskabets skydedør hænger af og muliggør dermed en let åbning og lukning af døren.

    Takket være cylinderlåsen er hvert haveskab låsbart. Et låsbart haveskab er især en fordel, hvis du deler din have med andre beboere eller opbevarer værdifulde haveredskaber. Det er også vigtigt at nævne: Hvert haveskab er udstyret med en støv- og fugtfri skydedør takket være højkvalitets plasttætninger.

    Robust haveskab med praktisk skydedør

    Et haveskab til selv at bygge

    Vores haveskab er nemt at samle selv. Efter købet modtager du en trin-for-trin byggevejledning fra os via e-mail, som du kan bruge til at bygge dit haveskab. Hvis du er mere en visuel person, finder du de relevante opbygningsvideoer til vores skabe på vores YouTube-kanal. Videoerne til vores skabe er også tilgængelige på vores respektive produktsider.

    Ofte stillede spørgsmål

    Behøver man et fundament til haveskabet?

    Er haveskabets tag belastbart?

    Er haveskabet tilgængeligt med skuffer?

    Vores service

    Har du stadig ikke fundet den rigtige opbevaringsløsning til dine haveredskaber? Har du spørgsmål om materialer, kvalitet, størrelser eller priser på vores redskabsskure? Eller vil du bare gerne have personlig rådgivning om vores størrelser for at finde ud af, hvilket skur der er bedst egnet til at opbevare dine redskaber? Kontakt vores dygtige kundeserviceteam. Sammen finder vi den opbevaringsplads, der passer bedst til dine haveredskaber og behov!

    Ekspert-rådgivning

    service-william

    Lignende produkter

    *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.