ekskl. moms

Containertelte

Størrelse
Farve
Pris
Alle filter
10 Produkter
Sorter:
 

Lignende produkter

Containertelte bruges især i industri, erhverv og landbrug

Oplysninger om containertelte fra Teltpartner

Containertelte bruges især i industri, erhverv og landbrug. De kan fungere som overdækning til plansiloer, som arbejdstelte eller bare til at skabe et ly mellem to containere på en byggeplads. Det overdækkede område kan bruges som arbejdsplads eller fungere som et overdækket opbevaringssted for maskiner og materiale.

Fordele ved containertelte

Vores containerteltes høje stabilitet dokumenteres af de medfølgende statiske beregninger. Et fundament er ikke nødvendigt inden opsætning, og forankringssystem medfølger ved levering. Containerteltet er nemt at opstille, nedtage og transportere. Derfor er det yderst velegnet til fleksible indsats og til midlertidigt brug på f.eks. byggepladser. Og det er naturligvis også velegnet som overdækning imellem to mandskabscontainere.

Materiale og egenskaber for et containertelt

Containerteltet er konstrueret til brug året rundt og modstår høje belastninger. Afstande mellem spærbuerne er 1,5 m. Det betyder, at den korrosionsfri, varmegalvaniserede stålkonstruktion har en meget høj bæreevne. De medfølgende statiske beregninger dokumenterer teltets robusthed og stabilitet. Teltets rundbuekonstruktion afleder vægtbelastningen og sørger for, at nedbør løber nemt af teltdugen. Hvis du har brug for lignende egenskaber fra et telt, der står helt almindeligt på jorden, er rundbuehaller særligt interessante for dig.

Containerteltet er konstrueret til brug året rundt

Kraftig PVC-presenning

Ved containerteltet bør Prime-presenningen fremhæves. Denne kraftige PVC-presenning har en rivestyrke25 på 2.300 kan ikke sammenlignes med almindelige PVC-presenninger. Prime PVC-presenninger fremstilles ved en særlig støbeproces. Herved støbes et gitternet med i presenningen. Resultatet er en ekstremt rivefast og holdbar PVC-presenning, der er 3 gange så holdbar end normale PVC-presenninger. Den er UV-bestandig, certificeret brandsikker og 100% vandtæt. Presenningen spændes og fastgøres ved hjælp af et specielt spændsystem med skralder. En stramt udspændt presenningsteltdug, sikrer optimal stabilitet og forhindrer at teltdugen flagrer og dermed slides unødvendigt.

Container med kraftig PVC-presenning

Godt at vide: Teltpartner giver 5 års garanti på den, korrekt opsatte og anvendte, Prime presenningsteltdug. På stålrammen gives der 10 års garanti mod gennemrustning. (se de særlige garantibetingelser her).

  Reference: Containertelt som baldakin

  Her har man brugt to 6 x 6 m containertelte som baldakin til en lagerhal. Det tjener som halvtag over et lasteområde ved et lager og giver rigelig plads til lastbiler, både i bredden og i højden. Dette sikrer et tørt arbejdsområde i læ -og også i dårligt vejr.

  Opsætning af containertelte

  Til opsætningen af et containertelt er der i de fleste tilfælde ikke behov for en byggetilladelse. Opsætningen kan man udføre selv. Afhængigt af teltets størrelse kan det opsættes af 2-4 personer på 6 til 8 timer. Brugen af et rullestillads, en gaffeltruck eller en lift, letter opsætningen. Der kræves intent specialværktøj til opsætningen.

  Først samles teltrammen. Til dette samles spærbuerne, og buerne forbindes derefter med hinanden med vandrette stålrør. Når stålkonstruktionen er samlet og opstillet, trækkes presenningsteltdugen, med reb fra den ene side, over konstruktionen. Når teltdugen ligger som den skal, fastgøres den til rammen med remme, og spændes derefter med skralderne. Afhængigt af hvor containerteltet opstilles, forankres, skrues eller svejses containerteltet fast, for at garantere den højest mulige stabilitet.

  Opsætning af containertelte

  4-i-1 Twistlock-systemet

  Med 4-i-1 Twistlock-systemet har du i alt fire forskellige muligheder for at forankre dit containertelt:

  1. 1

   Forankring med Twistlock-systemet til containere:

   Ved hjælp af Twistlock-systemet, låses teltets føder til containerne. Derudover medfølger der seks ekstra skrueklemmer til yderligere fastgørelse af rammen til containeren.

  2. 2

   Med betonankre til hårde overflader:

   Til forankring på toppen af mure eller i betonoverflader, medfølger betonankre i stål, som rammens fodplader forankres med.

  3. 3

   Ved fastgørelse med monteringsflanger:

   Containerteltet kan for eksempel også monteres på stilladser via monteringsflangerne.

  4. 4

   Ved svejsning på ståldragere:

   Teltrammens vandrette stålskinne kan naturligvis også svejses direkte fast i ståldragere.

  Tilbehør til containertelte

  Teltgavle kan tilkøbes som tilbehør til alle containertelte. Hermed kan containerteltet være halvåbent eller lukkes helt. Gavlene kan købes med eller uden (hejse)port, som man ønsker det. Gavlene er fremstillet af det samme holdbare materiale, som containerteltenes teltdug. Gavlenes teltdug er også fastgjort med det specielle spændesystem. Da vi ikke har gavldelene på lager, bedes du henvende dig direkte til vores kundeservice for at bestille disse.

  Vores kundeservice og garanti

  Drag fordel af vores 10 års garanti mod gennemrustning af stålrammen og af vores garanti for reservedelsforsyning i 10 år fra købsdatoen.

  Vil du vide mere om telthaller, containertelte eller telttilbehør? Leder du efter en praktisk og billig lager- eller opbevaringsløsning, til din virksomhed? Eller har du spørgsmål omkring brugen af telte som garage eller carport?

  Det giver vi alt sammen gerne svar på. Vores kundeservice svarer på dine spørgsmål, og hjælper dig gerne, med at finde det helt rigtige produkt.

  Ekspert-rådgivning

  service-william

  Lignende produkter

  *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.
  *25 Rivestyrke er målt i en enakset trækprøvning med et 5 cm bredt stykke presenning, i henhold til DIN EN ISO 13934-1. Den oplyste værdi er således rivestyrken for et 5 cm bredt stykke af vores presenning.