ekskl. moms
Sale: -10 %
Spar 10 % på alle drivhuse, højbede, redskabsskure og hyndebokse
gfp10
10 %

Højbede

Størrelse
Farve
Form
Alle filter
68 Produkter
Sorter:
 
Side 1 af 4 sider

Lignende produkter

Højbede: Tilbehør

Dyrk dine egne grøntsager i et moderne højbed

Højbed til haven

Byg dit eget (økologiske) grøntsager i et højbed! De moderne og billige højbede i vores online shop får vi fra kvalitetsmærket GFP og er velegnede til både haven, terrassen og altanen. Køb dit højbed billigt hos fagforhandleren nu!

Frugt & grønt i højbed

Forrådnelsen af de enkelte højbed-lag skaber en indre varme i højbedet og skaber dermed de bedste betingelser for en sund plantevækst. Hvis du køber et højbed, kan du ikke kun forsyne dig selv med mad, men også opnå højere udbytte.

Fyld højbedet med lag

Krydderurter, (økologisk) frugt og grøntsager kan dyrkes fremragende i højbedet. Planterne elsker det gode klima, som de får fra højbedjorden. Jorden består af forskellige lag, som sikrer en særlig næringsrig jord. At fylde højbedet med lag har dog endnu en fordel: gødning. Du lægger selv lagene og kan dermed bevidst vælge at undgå brugen af kunstgødning og i stedet bruge naturlig gødning.

Lav højbedet i flere lag

Sådan fylder du dit højbed i lag

For at anlægge dit højbed korrekt med jord i haven, på altanen eller terrassen, anbefaler vi at fylde højbedet i følgende lag:

 1. 1

  Begynd med et løst trækerne-lag. Denne højbedfyldning kan bl.a. bestå af hække-, træ- eller buskafklip.

 2. 2

  Vælg til andet lag et græsklip på ca. 5 cm tykkelse, før næste lag på ca. 20 cm tyk naturlig kompost lægges.

 3. 3

  Det sidste højbedlag bør fyldes med enten jord fra din have eller med købt økologisk sortjord. Nu kan du plante i dit havehøjbed!

Plantning i højbedet

Takket være varmen, der skabes af forrådnelsen af højbed-lagene, kan du plante dine grøntsagsplanter tidligere end normalt. Højbedene giver dig også mulighed for at plante mange forskellige planter på små arealer.

For at plante korrekt i højbedet skal du dog være opmærksom på nogle punkter. Det er bedst at følge disse ideer til haveindretning af dit højbed:

Vores tip til dine krydderurter

I et højbed til krydderurter bør du satse på krydderurter som dild, persille eller bønneurt. Disse krydderurter er ideelle til en højbed-krydderurtehave. De kan også bruges perfekt som udfyldning i bedet. En undtagelse er middelhavskrydderurter som lavendel eller timian, der kræver deres eget krydderurtehøjbed.

  Højbedets kvalitetsmærker

  Vi fører udelukkende højbede af metal i vores butik. Med et højbed af metal får du en konstruktion, der er yderst holdbar, robust og vedligeholdelsesfri. Vores produkter fås i tre metaller: cortenstål, aluminium og stål.

  Et vejrbestandigt højbed af cortenstål

  Den store fordel ved et højbed af cortenstål er vejrbestandigheden. Cortenstål er yderst vejrbestandigt, vejrresistent, vedligeholdelsesfattigt og kendetegnet ved høj robusthed og holdbarhed – ideelt til helårsbrug! Cortenstål fås til vores designprodukter NELE og MARIO. Men vores højbed af cortenstål tilbyder meget mere – NELE har f.eks. en beskyttelse mod skadedyr som gnavere, lavet af tætmasket glasfiberstof. Tykkelse, ca. 30 mm stærke hulkammerpaneler inklusive ribber sikrer desuden en høj grad af stabilitet. Den unikke og trendy rusteffekt af cortenstål skabes af eksterne (vejr) påvirkninger.

  Robust højbed fremstillet af vejrbestandigt cortenstål

  Vidste du det?

  Cortenstål-højbede har ikke den trendy rustoptik fra starten. Tværtimod: Du modtager produktet i en rustfri antracit-metallic, som først efter en vis tid danner det ønskede brun-orangefarvede rustlag.

   Et stabilt højbed af aluminium

   Et højbed af aluminium er meget stabilt og buler ikke ud. Det skal fremhæves, at vores aluminiumhøjbede består af massive, ca. 22 mm tykke aluminium-hulkammerprofiler. Disse hulkammerprofiler sikrer ikke kun optimal stabilitet, men muliggør også helårsbrug af alu-højbedet. Vores standard-, hobby-, kingsize- og halfsize-varianter er lavet af aluminium. Aluminium er et meget holdbart og vejrbestandigt højbedmateriale. Da profilerne i vores højbede af aluminium er udstyret med luftkamre, skaber de også en isolerende effekt.

   Et letvægtshøjbed lavet af robust aluminium

   Et massivt højbed af stål

   Som cortenstål og aluminium er stål et meget vejrbestandigt og holdbart metal – perfekt til helårsbrug! Den største forskel er, at stål er betydeligt mere massivt og dermed mere robust. Højbedet THEO er lavet af stål og findes i vores butik inklusiv en gnaverbeskyttelse af glasfiberstof. Stål-højbedet LUCA er derimod designet til den mindre pengepung og har en integreret kantbeskyttelse. Unikt ved vores højbed: Stålet er (ild-)galvaniseret og desuden forædlet med en pulverlakering i elegant antracit. Takket være pulverlakeringen er bedet således fuldstændig korrosions- og UV-bestandigt. Ved at købe højbedet af galvaniseret stål sætter du også moderne accenter i dit udendørsområde med farven antracit.

   Et robust højbed lavet af holdbart stål

   3 fordele ved metalhøjbede i forhold til træbede

   Træ er meget populært som materiale til højbede. Ikke underligt, for træ er meget naturligt og passer perfekt ind i enhver have. Sammenlignet med træbede har metalhøjbede følgende 3 fordele:

   Højbed af høj kvalitet fremstillet af robust aluminium

   Højbede af metal

   • Meget vedligeholdelsesfattige med lang levetid
   • Vejrbestandige
   • Ekstra omkostninger kun ved køb af tilbehør
   Højbed i høj kvalitet lavet af træ, der kræver meget vedligeholdelse

   Højbede af træ

   • Meget vedligeholdelses- og plejebehov
   • Vejrfølsomme
   • Ekstra omkostninger til træbehandling

   Moderne højbede i forskellige designs

   Vidste du det?

   Ud over formen fås modellerne også i forskellige farver. Fra stilfuld antracitgrå til naturlig aluminium – vælg den farve og det design, der passer bedst til din have.

    Højbede op til ca. 77 cm højde

    Hos os kan du købe højbede med en højde på op til 77 cm. Takket være denne højde bliver det muligt at dyrke grøntsager i højbedet uden at skulle bukke sig, hvilket skåner ryggen. Især når du er optaget af plantning i længere tid, vil du sætte pris på denne optimale højde for dit højbed. De 77 cm høje højbede fås til standard-, kingsize- og hobby-serien samt i forskellige størrelser. Med en længde på ca. 771 cm skiller havehøjbedet DANIELA 771 sig især ud. Ønsker du at anlægge og plante et højbed sammen med dine børn, er et bed fra halfsize-serien perfekt. Dette højbed har en højde på ca. 39 cm, hvilket er ideelt for masser af havesjov. En anden fordel ved denne lave højde: Der skal bruges mindre jord til fyldning, så du behøver færre lag.

    Køb et 77 cm højt højbed

    Højbed med tag

    Kombiner dit højbed med et tag! Vi tilbyder en overbygning til dit højbed, der ikke kun giver dit bed et tag, men også omdanner det til et drivhus. Drivhusoverbygningen beskytter effektivt dine planter og blomster mod lave temperaturer og frost. Takket være drivhusoverbygningen skaber du derfor en flere ugers forspring til den første høst. Plus: Drivhusoverbygningen til højbedet kan når som helst fjernes fra bedet. Så kan du f.eks. også bruge den som et skildpaddeindelukke. Drivhusoverbygninger tilbydes som ekstraudstyr i vores butik.

    Lav det stabile højbed om til en kold ramme

    Byg højbedet selv

    Vores højbede kan bygges selv. Ved levering modtager du højbed-montagesættet og en detaljeret trin-for-trin montagevejledning pr. e-mail. Med denne vejledning kan du selv bygge dit højbed af metal og samtidig spare omkostninger til f.eks. et montageteam. Før du bygger dit højbed selv, skal du kontrollere, at alle materialer og dele af montagesættet er komplette. Sortér derefter alle materialer, så opsætningen kan gå hurtigt og problemfrit. For øvrigt: For nem montering anbefaler vi også, at du har en akku-skruetrækker med forskellige bits, en metalbor, et målebånd, et vaterpas samt en fin fil klar. Vælger du at købe et design-højbed, går monteringen endnu hurtigere og lettere – med kun få skruer!

    Ofte stillede spørgsmål

    Hvor er det bedste sted for et højbed?

    Har jeg brug for en højbedplantningsplan?

    Hvad koster et højbed?

    Vores service

    Du kan købe dit højbed online hos os. Du skal blot klikke på "Bestil højbed", og dit valgte metalprodukt til din egen have, altan eller terrasse vil blive leveret til dit hjem. Kan du ikke vælge mellem de mange forskellige designs? Det er ikke noget problem! Vores dygtige kundeserviceteam vil med glæde rådgive dig!

    Ekspert-rådgivning

    service-william

    Lignende produkter

    *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.