ekskl. moms

Rundbuehaller

Størrelse
Farve
Teltdug & konstruktion
Alle filter
38 Produkter
Sorter:
 
Side 1 af 2 sider

Lignende produkter

Køb en robust rundbuehaller

Køb rundbuehaller – landbrug, industri & handel

Hos Teltpartner finder du den rette rundbuehal til landbrug, skovbrug, industri og erhverv. Alle rundbuehaller fås i forskellige farver. størrelser og med statiske beregninger, der er blevet udarbejdet af tyske ingeniører.

Yderligere individuel service

Vi kan også producere individuelt tilpassede rundbuehaller, skræddersyet i den størrelse der passer til dig og dine behov. Tag en snak med os, så kan vi sammen lave et udkast til din nye rundbuehal. Når konstruktionen er planlagt og konstruktionstegningerne er lavet, tager den individuelle produktion normalt ca. 6-8 uger. Du drager herved fordel af vores mere end tredive års erfaring på dette område. For spørgsmål eller bestilling, sidder vores medarbejdere klar på tlf.: 78777598 eller e-mail: kundeservice@teltpartner.dk. Det bedste af det hele: på mange af vores produkter giver vi flerårige produktspecifikke garantier. Se (garantibetingelserne). Derudover garanterer vi en 10-årig reservedelsforsyning fra købsdatoen, til de fleste af vores telte!

Fordele ved rundbuehaller

Rundbuehaller med PVC-presenninger er ideelle til at skabe midlertidige lagermuligheder, eller kan bruges fleksibelt og mobilt til at udvide et allerede eksisterende lager. Læs i vores magasin om Annas egne erfaringer med en rundbuehal - hun har valgt at bruge den halvåbne rundbuehal som opbevaringstelt.

I modsætning til haller i træ, stål eller metalplader kan rundbuehaller i mange tilfælde, også opstilles uden godkendelse fra de offentlige myndigheder. Du bør dog altid spørge kommunen, inden opsætning. Desuden er disse robuste og stabile rundbuehaller af PVC, et billigt alternativ til egentlige byggeprojekter. En rundbuehal er en lønsom investering, anskaffelsen er forholdsvis billig og omkostningerne for opsætning af en sådan hal er overskuelige. Dertil kommer, at du kan bruge hallen i lang tid og den kan efter nedtagning, bruges igen på et senere tidspunkt eller simpelthen sælges.

Andre fordele ved vores rundbuehaller

 1. 1

  Detaljeret opsætningsvejledning inkl. nummerering af alle dele giver en ukompliceret, hurtig opsætning uden,at man behøver et forudgående kendskab til opsætning af lagertelte.

 2. 2

  Et fundament er ikke påkrævet.

 3. 3

  Fleksibilitet og mobilitet: Rundbuehallen kan hurtigt sættes op og tages ned og kan derfor bruges på både kort og langt sigt, f.eks. som opbevaringstelt.

 4. 4

  Til opsætningen behøver man udelukkende almindeligt værktøj.

 5. 5

  Rundbueteltet leveres i solide trækasser, der beskytter mod fugt og korrosion. De holdbare trækasser er yderst velegnede til senere transport eller opbevaring af rundbueteltet.

 6. 6

  Høj stabilitet og holdbarhed – statiske beregninger medfølger.

 7. 7

  Nem adgang til hallen, gennem både en lille og en stor indgang, i hver gavl.

 8. 8

  Rundbuehallens glatte PVC-overflade er nem at vedligeholde og hurtig at rengøre.

 9. 9

  Rundbuehallen PVC-presenningen er UV-bestandig og modstandsdygtig overfor store temperaturskift, og i alle punkter af den allerbedste kvalitet.

Buehaller med enkeltrørsspær

I denne type hal består teltets rundbuespær af stålrør med en diameter på 76 mm (se billedet i venstre side). Afhængigt af afstanden mellem spærene er belastninger på op til 100 kg/m² mulige. Porten er en hejseport, der betjenes manuelt.

Rundbuehaller med gitterspær

I denne type hal består rundbuerne af to stålrør med en diameter på hver 76 mm (se billedet på højre side). Disse er forbundet med hinanden med svejsede tværrør (gitterkonstruktion). Dette øger den maksimale belastningsevne – og igen, afhængigt af afstanden mellem spærene, kan rundebuehaller med gitterspær belastes med op til 208 kg/m². Dermed er der ved denne konstruktionsform en større spændvidde mulig end ved konstruktioner med enkeltrørsbuer. Indgangsporten til rundbuehallen med gitterspær har en hejs, der betjenes med et håndsving.

Vores bedst sælgende rundbuehaller med gitterspær

Usædvanlig kvalitet: Presenningen på rundbueteltet

Rundbuehallens presenningstag er fremstillet af holdbart PVC-materiale af den bedste industrikvalitet, det findes på markdet. Den er af en særlig kraftig støbt PVC-presenning med et tæt mellemlag, har en høj UV-resistens og er 100% vandtæt. Med et professionelt system med kraftige spændremme er presenningen let at fastspænde præcist over den galvaniserede stålramme. Ventilationsvinduer i gavlene sikrer en optimal luftcirkulation og et fremragende indeklima i rundbuehallen.

Rundbuehallens holdbarhed og stabilitet

Rundbuehallen med PVC-presenning har med sine forankringssystemer til beton- og jordundergrund en usædvanlig god stabilitet. Dette dokumenteres af de statiske beregninger. Den buede form og den glatte PVC-overflade sørger for, at sne og smuds lettere glider af – som en sikkerhedsforanstaltning anbefaler vi ikke desto mindre at fjerne nysne fra taget.

Du behøver ikke et fundament til rundbuehallen for at opnå den gode stabilitet. Med det medfølgende forankringssystem er hallen forankret med 3 hårde eller 3 bløde ankre pr. stolpe. Afhængigt af undergrunden bruges de medfølgende betonankre eller de 1 m lange jordspyd til at forankre hallen sikkert. Dette gør den åbne rundbuehal yderst brugbar som ly på marken til for eksempel kvæg eller heste.

På grund af den høje vejrbestandighed og fremragende stabilitet kan vores rundbuehaller bruges året rundt og giver maksimal sikkerhed også ved hårde vind- og sneforhold.

Rundbuehallen: opbevaring af landbrugsmaskiner

Kvalitet og produktion af rundbuehaller

Åbne eller halvåbne rundbuehaller med PVC-presenninger fremstilles ved brug af den nyeste teknologi og opfylder adskillige standardiserede normer:

 1. 1

  Takket være sit tætmaskede rivenet som mellemlag, har denne PVC-presenning en særlig høj rivestyrke på 2.300 N

 2. 2

  Rivefastheden er 9 x højere end ved normale PVC-presenninger i handelen

 3. 3

  PVC-presenning med brandsikkerhedscertificering i overensstemmelse med DIN 4102 B1

 4. 4

  Varmegalvaniseret, korrosionsfri stålramme

 5. 5

  Fremragende stabilitet: Statiske beregninger er foretaget af et tysk ingeniørfirma

 6. 6

  Ekstrem høj stabilitet, på grund af spærenes buekonstruktion

 7. 7

  Garanteret stabilitet under enorme belastninger (statiske beregninger foreligger, for hver af de enkelte produkter)

Opsætning af den halvåbne rundbuehal

For opsætning af rundbuehallen behøves intet fundament og i mange tilfælde heller ingen byggetilladelse. Takket være en detaljeret opsætningsvejledning og de gennemnummererede enkeltdele er opstilling hurtigt og nem. Hertil behøver du kun almindeligt værktøj.

En gaffeltruck med en lasteevne på min.1,6 t. er nødvendig ved levering, så de trækasser rundbueteltet leveres i, kan aflæsses fra lastbilen.

Afhængigt af underlaget anvendes tre hårde eller tre bløde gulvankre per stolpe til forankring. Begge varianter - M12 betonankre og solide, 1 m lange jordspyd, medfølger ved levering.

Vores service og garantier

Drag fordel af vores garantier for mange af vores produkter. Desuden garanterer vi, for de fleste af vores produkter, en reservedelsforsyning i 10 år fra købsdatoen.

Er du interesseret i en rundbuehal, eller har du spørgsmål om produktet? Vores personale vil med glæde rådgive dig og vil også præsentere rundbuehallernes brugsmuligheder f.eks. som opbevaringstelt eller lætelt til husdyr.

Ekspert-rådgivning

service-william

Lignende produkter

*1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.
*25 Rivestyrke er målt i en enakset trækprøvning med et 5 cm bredt stykke presenning, i henhold til DIN EN ISO 13934-1. Den oplyste værdi er således rivestyrken for et 5 cm bredt stykke af vores presenning.