ekskl. moms
Sale: -10 %
Spar 10 % på alle drivhuse, højbede, redskabsskure og hyndebokse
gfp10
10 %

Drivhus til tomater

Lignende produkter

Køb robuste tomathuse til dyrkning af dine egne tomater

Køb stabile drivhuse til tomater

Dyrk dine egne tomatplanter i haven, på terrassen eller på altanen! Køb dit drivhus til tomater billigt hos fagforhandleren!

6 fordele ved et drivhus til tomater

 1. 1

  Du kan dyrke dine egne tomater – helt uden giftstoffer!

 2. 2

  Tomater kan ikke lide fugt – et drivhus beskytter dine tomater mod regn.

 3. 3

  Dine tomater får masser af lys og varme i drivhuset – for en sund plantevækst.

 4. 4

  Tomater vokser i højden – med en højde på ca. 173 cm tilbyder f.eks. EMMA de ideelle betingelser.

 5. 5

  Åbne sider og vinduer lader luft cirkulere i drivhuset og holder fugt ude.

 6. 6

  Du kan forsyne dig selv med tomater året rundt.

Er drivhuset kun egnet til tomater?

I drivhuset kan du også dyrke andre planter. Det er vigtigt, at du vælger naboer med identiske klimatiske krav. Tomatplanter elsker sol, god ventilation og tørhed. Hvis du f.eks. planter tomater ved siden af skyggeelskende ærter, skaber du ikke gode vækstbetingelser i drivhuset. Der er også planter, der på grund af deres vækstproces ikke passer godt sammen med tomater i drivhuset. Drivhuset EMMA er f.eks. specielt designet til høje planter, mens du i drivhuset ECO STAR 2 kan dyrke både i dybden og bredden.

Hvilke planter passer så til tomater i drivhuset? Læs i vores dyrkningsvejledning, hvilke sorter du kan plante ved siden af tomater i drivhuset.

Dyrkning af sunde tomater

Er agurker og tomater gode naboer i drivhuset?

Agurker er sammen med tomatplanter blandt de mest populære frugter i Tyskland. Derfor opstår spørgsmålet, om du kan plante agurker og tomater sammen i drivhuset. Principielt er svaret: nej. Agurker elsker fugt, mens drivhuset til tomater især skal være tørt. Tomatplanter elsker også en vis luftcirkulation, mens agurker har brug for beskyttelse mod træk. Begge planter har således forskellige klimatiske krav til deres vækst. Hvis du ønsker at dyrke begge planter, kender vi triksene.

Dyrkning af agurker i et drivhus

3 dyrkningstriks:

 1. 1

  Plant tomaterne på et godt ventileret sted (f.eks. ved indgangen) og agurkerne bagerst i det skyggefulde område af drivhuset.

 2. 2

  Åbn drivhusets vinduer i den forreste del for at skabe god luftcirkulation for tomatplanterne.

 3. 3

  Skab adskilte klimazoner. Byg f.eks. en ekstra væg i folie, der går fra gulv til loft.

Fordele ved vores drivhuse til tomater

Vi får vores drivhuse fra kvalitetsmærket GFP. Hvert drivhus er lavet af vejrbestandigt og UV-bestandigt materiale og er udstyret med både vinduer og døre. Det er derfor op til dig at beslutte, hvornår du foretrækker at have dit drivhus til tomater åbent eller lukket.

Drivhuset til tomater er regntæt

Hvis du dyrker tomater uden et drivhus udendørs, risikerer du tomatstængelråd – også kaldet "bladsot og brunråd infektion". Bladsot hos tomater fremmes af fugtigt vejr og kølige temperaturer. Hvis dine planter står i regn, øges risikoen for tomatsygdomme. Uden regnbeskyttelse kan de røde frugter desuden sprække i fugtigt vejr.

Vores drivhuse til tomater er 100 % regntætte, så sygdomme i bladene forebygges. Skab regnbeskyttelse med et drivhus og fremme sund plantevækst!

Dyrkning af tomater i et regntæt drivhus

Hvert drivhus til tomater er lavet af aluminium

Takket være korrosionsbestandige aluminiumsprofiler er drivhuset meget stabilt. Aluminium giver drivhuset stabilitet og styrke. Hver ramme er desuden udstyret med skruer af rustfrit stål. Men drivhusene er ikke kun stabile – brugen af aluminium har yderligere to fordele. For det første: stabile drivhuse lavet af aluminium er holdbare og beskytter effektivt mod vind og vejr. For det andet: sammenlignet med et drivhus af træ kræver et drivhus af aluminium minimal vedligeholdelse. Et drivhus af træ kræver en høj grad af pleje, kontrol og vedligeholdelse. Et drivhus af aluminium behøver derimod ikke maling eller lakering.

Robuste tomathuse med holdbar aluminiumskonstruktion

Taget til tomater består af dobbeltlagsplader

For at beskytte tomaterne mod regn og potentielle skadedyr, har de brug for en vejrbestandig overdækning. Taget til tomater fra kvalitetsmærket GFP består af høj kvalitets polycarbonat dobbeltlagsplader med en tykkelse på ca. 8 eller 10 mm. Polycarbonat er det optimale materiale til overdækning af tomater. Polycarbonat er UV-bestandigt, lystransparent og meget robust. Et tag af polycarbonat har desuden en meget god varmeisolering. Hovedsageligt er en overdækning af polycarbonat dog én ting: holdbar. Hvis du køber et tag af polycarbonat dobbeltlagsplader, investerer du i en overdækning, der giver dine tomater den bedste beskyttelse året rundt.

Robuste dobbeltvæggede polykarbonatplader til tomathuse

Hvad er bedst: et drivhus af glas, polycarbonat eller folie?

Polycarbonat er en plast, der i drivhusene i vores butik bruges både til tag og ruder. I kombination med en metalramme tilbyder denne plast den højeste grad af sikkerhed, bæreevne og holdbarhed. Plast beskytter også bedre mod hagl end f.eks. et drivhus af glas. Et drivhus af glas kendetegnes til gengæld ved en meget høj lystransparens og en attraktiv æstetik. Disse fordele afspejles dog også i en højere pris. Yderligere forskelle kan ses i den følgende tabel.

Materialeforskelle på et blik

GlasdrivhusPolycarbonatdrivhusFoliedrivhus
yderst lystransparent
meget holdbart og stabilt
Folie er meget rivfast
fås i attraktive former
meget godt isoleret
meget let og fleksibel i brug
vejer meget og er derfor tung
let at håndtere og rengøre
hurtigt at opstille og nedtage
er den dyreste type drivhus
høj brudstyrke
ikke designet til helårsbrug

Er det værd at købe et foliedrivhus?

Sammenlignet med plast- og glasdrivhuse er et foliedrivhus, også kaldet "foliedrivhus", lettere og dermed fleksibelt at opstille og nedtage. Prisen på et foliedrivhus er generelt også billigere. Hvis du søger en hurtig, midlertidig løsning, er et foliedrivhus ideelt. Hvis du især ikke ønsker at støbe et fundament, vil du sætte pris på et foliedrivhus. Til helårs- eller flerårig dyrkning af tomater er dette produkt dog ikke egnet.

  Størrelser af vores drivhuse til tomater

  Da tomatplanter vokser i højden, er drivhusene i vores butik smalle drivhuse, også kaldet "mini-drivhus" eller "lille drivhus".

  Byg selv taget til tomater

  Hos os kan du selv bygge taget til tomater. For at bygge drivhuset til tomater selv, behøver du ikke engagere en fagfirma. Det sparer ikke kun omkostninger, men også tid. Du bestemmer selv, hvornår du vil bygge taget til tomater. Vores tip: Begynd allerede om morgenen, så du ikke får travlt senere. Du bør også kun bygge taget i vindstille vejr. Vores byggesæt til tomattag består allerede af alle relevante dele. Før du begynder monteringen, skal du sortere byggesættet og kontrollere, at alle dele er der. For at sikre, at dit tag til tomater er korrekt monteret og står fast på jorden, bør du altid følge vejledningen.

  Matchende tomathus-højbed

  Kombiner dit drivhus med et højbed til tomater! Mens tomater vokser ideelt i højden i et tomatdrivhus, har de også mere plads i dybden i et højbed. Egnede højbedstomater er derfor primært små tomatsorter og vildtvoksende busktomater. Højbedet er lavet af robust aluminium, er meget holdbart og er hurtigt og nemt at montere takket være plug-in-systemet.

  Dyrk en række forskellige tomater med et robust højbed

  Ofte stillede spørgsmål

  Skal jeg selv lave vandingssystemet til tomater?

  Hvordan kan jeg fremskynde tomaternes vækst?

  Hvorfor sprækker tomater på planten?

  Vores service

  Uanset om det er på husmuren, i haven eller på altanen - er du i tvivl om, hvilket plantehus der er det rigtige til din høst? Vores dygtige kundeserviceteam vil med glæde rådgive dig! Sammen finder vi det rigtige drivhus til dig!

  Ekspert-rådgivning

  service-william

  Lignende produkter

  *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.