ekskl. moms
Priser at juble over: yderligere -15 %!
Frem til 23.06.24 får du yderligere 15% rabat på alle partytelte.
sport15
15 %

Partytelte

Størrelse
Farve
Teltdug & konstruktion
Alle filter
334 Produkter
Sorter:
 
Side 1 af 17 sider

Lignende produkter

Anbefalede tilbehør til festtelte

Tilbehøret i detaljer

Forbedr stabiliteten af dit festtelt med ekstra tilbehør. Vores stormsæt giver dig en høj grad af sikkerhed og stabilitet. Sættet omfatter robuste, brede spænderemme med skralder og ekstra sikre jordspyd. Afhængigt af hvilken undergrund teltet står på, kan der vælges enten professionelle jordspyd eller professionelle betonankre til at sikre teltet.

Sikkerheds Plus Pakken giver den højeste grad af stabilitet til dit telt. Partyteltene i PRO Ultra varianten har med Sikkerheds Plus Pakken også dokumenterede statikberegninger, som er blevet gennemført af et tysk ingeniørbureau. Hvis teltet er opsat korrekt, i henhold til alle oplysningerne i statikberegningerne, kan teltet modstå de her angivne vind- og vægtbelastningsgrænser. Bæreevnen varierer afhængigt af teltets størrelse og er angivet i de medfølgende statikberegninger. Hele teltkonstruktionen kan desuden stabiliseres med et specielt stålwiresystem, et yderligere jordforankringssystem og forstærkede spænderemme med skralder. Afhængigt af typen af undergrund, kan du vælge mellem professionelle jordspyd eller professionelle betonankre til forankringen af teltet. Ved alle andre partytelte medfølger der ikke statikberegninger med præcise vind- og snebelastnings angivelser med Sikkerheds Plus Pakken. Ikke desto mindre øger Sikkerheds Plus Pakken i høj grad stabiliteten og evnen til at modstå kraftige vindstød, også for disse partyteltmodeller. Hvis du ønsker at øge stabiliteten af dit partytelt, anbefales det at købe en Sikkerheds Plus Pakke.

Køb et robust partytelt til en festlig begivenhed

Køb partytelte online på Teltpartner

I vores webshop finder du mange partytelte og festtelte i forskellige farver, størrelser og kvaliteter. Tilbuddet spænder fra det gode, billige PE-telt til det ekstra store, brandsikre PVC-telt med statik-godkendelse.

Alsidig, stabil og mobil

Alle Teltpartner-partytelte er 100% vandtætte og har en høj UV-beskyttelse - perfekt mod kraftig regn og sommersol. Hos os finder du det rette produkt til dit projekt.

Desuden: For de allerfleste af vores produkter garanterer vi en reservedelsforsyning på 10 år fra købsdatoen.

Partytelte og foldepavilloner kan bruges til mange formål. For eksempel som læ til fester, som overdækning af udendørs pool eller som salgsbod. Mulighederne er talrige.

Hos os finder du telte i størrelser fra 3x2 m op til 8x36 m. Fra den lille havepavillon til det store partytelt finder du præcis det, du leder efter.

Vores partytelte er designet til langvarig, hyppig brug. For eksempel satser vi på robuste kliksystemer af høj kvalitet, der bruger en bred, solid stålfjeder som fjederelement. I modsætning hertil står den sårbare, tynde tråd fra andre producenter. Særlige robuste, sammenboltede rørsamlinger bruges som forbindelseselementer i rammen. Sammensætningen sker ved at rør og forbinder skydes i hinanden og fikseres af en kraftig boltskrue med vingemøtrik der gennemstikker både rør og forbinder.

Praktisk opbevaring af vores partytelte

Vores partytelte kan nemt transporteres og opbevares i specielle tasker lavet af robust Oxford-materiale. Med korrekt brug og god pleje vil du have glæde af dit partytelt i mange år fremover.

  3 råd til dit køb af et partytelt

  1. Beregning af størrelse

  For at beregne den optimale størrelse på dit partytelt kan du bruge følgende tommelfingerregler:

  • Stående, har en gæst brug for omkring 0,5 m²

  • Siddende på en stol i gennemsnit 0,7 m²

  • Ved borde med bænke, har hver person brug for omkring 0,8 m²

  • Siddende ved et bord, skal du regne med 1,0 til 1,2 m² per person – hvor gæsterne sidder flere personer ved bordene

  Eksempel: I et 6x8 m stort festtelt er der, ifølge formlen, plads til omkring 96 stående eller 68 siddende gæster (uden borde).

  2. Teltdugsmateriale: PE eller PVC?

  Teltdugsmaterialet i PE-telte er tyndere og lettere end teltdugsmaterialet i PVC-telte. I gennemsnit vejer det kun halvdelen. På grund af den lavere vægt, kan teltdug lavet af PE lettere håndteres og opbevares på en mere pladsbesparende måde. Festtelte med PE-teltdug er mindre modstandsdygtige end PVC-teltduge og er derfor mere egnet til lejlighedsvis brug og til at opstilles i kortere perioder. Vores FLEX PE-partytelte tilbyder vi med forskellige teltdugskvaliteter. Flex Light-modellerne har en PE-teltdug, med en rivestyrke25 på 350 N, mens Flex Smart-modellerne har en stærkere PE-teltdug med en rivestyrke på 450 N og Flex-Plus modellerne har en robust PE-teltdug, med en rivestyrke på 550 N.

  For langvarig brug og øget sikkerhed: Vælg PVC-teltdug til dit partytelt

  Hvis du skal bruge et partytelt der skal opstilles over en længere periode eller sågar til helårsbrug, anbefaler vi, at du køber et telt med PVC-teltdug. PVC er et holdbart, robust materiale, der er velegnet til helårsbrug. Partytelt-teltduge lavet af PVC er omkring dobbelt så kraftige som PE-teltduge. Vores partytelte med PVC-teltdug fører vi i varianterne Smart, Plus og Ultra. Afhængig af modelvarianten har PVC-presenningen en rivestyrke25 på enten 700 N, 750 N, 800 N eller endog 1.400 N. Udover høj modstandsdygtighed over for miljøpåvirkninger er PVC-teltduge også i højere grad brandhæmmende. Derfor er PVC-telte ideelle til langtidsbrug eller til brug i områder, hvor der skal tages særlig hensyn til brandsikkerheden.

  Køb et vintersikkert festtelt

  Vejrbeskyttelse og fleksibilitet: Ligheder mellem PE-telte og PVC-telte

  Ligheder: Både PE-telte og PVC-telte tilbyder fremragende vejrbeskyttelse mod sol og regn. Begge materialer byder en høj UV-beskyttelse, er 100% vandtætte og alle teltdugens sammenføjninger er svejsede. Når du køber, skal du være opmærksom på henholdsvis forseglede sømme eller svejsede sammenføjninger. Dette er det eneste der beskytter dig 100% mod indtrængen af fugt i kraftig regn.

  Vores telte er derfor alle 100% vandtætte. På trods af den høje vandtæthed er der et behageligt indeklima i vores telte. Vores telte er designet sådan, at en let luftcirkulation mellem det indre af teltet og teltets omgivelser er mulig, uden dannelse af træk. Dette sørger for bestandig frisk luft i teltet og holder fugtigheden inden i teltet nede.

  Både side- og gavldelene i vores partytelte kan monteres eller undlades. I de fleste af vores partytelte består sidevæggene endda af flere enkelte dele, så man selv kan placere indgangen(e) hvor man ønsker. Dette muliggør mange forskellige varianter: Fra helt lukket til helt åben.

  3. Vælg teltkvalitet

  Teltpartner tilbyder to kvaliteter af partytelte: FLEX og PRO. Disse er opdelt i seks varianter: FLEX Light, FLEX Smart og FLEX Plus, PRO Smart, PRO Plus og PRO Ultra. De adskiller sig i teltdugsmateriale og i rammekonstruktion. Vores Flex-telte har en forholdsvis let og solid standard PE-teltdug. Mens PRO-kvaliteterne er en partyteltlinjen som er udstyret med en robust, langtidsholdbar industri PVC-teltdug.

  Både FLEX- og PRO-kvaliteterne fås i tre varianter. Plus- og Ultra-varianterne har i forhold til Smart yderligere forbedringer af teltdugsmaterialet og/eller rammekonstruktionen. I alt finder du i vores webshop derfor seks forskellige party-/festtelt-varianter.

  Disse seks partytelt-varianter adskiller sig i teltdugsmateriale eller -tykkelse, rørkonstruktion og stabilitet. Alle telte har fuldt galvaniserede, korrosionsfri stålrør og individuelt aftagelige sidedele. Standard-sidehøjden er 2 m. Professionelle partytelte i PRO Ultra-varianten har en sidehøjde på 2,60 m (såkaldt "XXL space wonder"). Med den øgede højde kan man: F.eks opstille en scene eller brug pladsen under taget til at ophænge dekorationer. Alle PRO-festtelte fås også med en brandsikker PVC-teltdug, der er certificeret i henhold til EN - 13501-1.

  Særdeles stabile og sikre er partytelte med en bundramme og tagforstærkninger. Dette følger med ved køb af partytelt-varianter:

  • FLEX Plus

  • PRO Plus

  • PRO Ultra

  Har du brug for et partytelt eller festtelt, der skal opstilles så hurtigt som muligt og ellers også er nemt at håndtere? Så anbefaler vi disse partytelt-kvaliteter:

  • FLEX Light

  • FLEX Smart

  • PRO Smart

  Lette partytelte med en enkel rammekonstruktion bør ikke stå i længere tidsrum. Dette er det ideelle telt til enkeltstående begivenheder, hvor teltet kun står enkelte dage.

  Et overblik over de 3 råd:

  1. 1

   Beregn din ønskede teltstørrelse

  2. 2

   Overvej om du vil købe et økonomisk fordelagtigt, let FLEX Light-partytelt eller et robust PRO Plus eller PRO Ultra PVC-partytelt, med en brandhæmmende teltdug

  3. 3

   Afhængigt af dine behov og hvor telte skal opstilles, vælger du et stabilt partytelt med bundramme og tagforstærkninger. Eller et let partytelt med en smart enkel rammekonstruktion, som kan sættes op og tages ned hurtigt.

  Brandsikkerhedscertificerede festtelte

  Teltdug af PVC er brandhæmmende. Hvis du ønsker at gå et skridt videre, så køb et certificeret, brandsikkert PVC partytelt. Dette sikrer det højeste sikkerhedsniveau for dine gæster og opfylder de officielle brandsikkerhedskrav, hvor disse er påkrævet.

  Vores partytelte i kvaliteterne PRO Plus og PRO Ultra tilbyder vi også som variant med brandsikker, certificeret PVC-teltdug i henhold til EN - 13501- 1, der dermed overholder de europæiske regler for brandsikring.

   Rengøring, vedligeholdelse og reparation

   Teltdugen skal rengøres og kontrolleres regelmæssigt. Kun på denne måde opretholdes robustheden overfor miljøpåvirkninger. Med det specielle PVC/PE rengøringsmiddel, fjernes kraftigt snavs omhyggeligt og forsigtigt. Hvis du støder på skader under rengøringen, skal disse straks repareres. Ellers er der risiko for, at skaden bliver større. Med et reparationssæt fra Teltpartner kan du reparere revner og huller i teltdugen eller erstatte udrevne øjer. Reparationssættet indeholder værktøj og materialer til at reparere dit partytelt hurtigt og nemt.

   I de tilfælde hvor skaderne ikke kan repareres, og det er nødvendigt at udskifte de enkelte komponenterne, hjælper vores kundeservice meget gerne. Bare kontakt os, så hjælper vi dig med at finde de rigtige reservedele. Teltpartner har altid omkring 100.000 reservedele på lager. Til mange partytelte garanterer vi faktisk en reservedelsforsyning på 10 år fra købsdatoen. Denne form for garanti finder du sandsynligvis ikke hos andre leverandører.

   Vores service

   Vores medarbejdere vil med glæde rådgive dig på telefon eller via e-mail.

   Ekspert-rådgivning

   service-william

   Lignende produkter

   *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.
   *25 Rivestyrke er målt i en enakset trækprøvning med et 5 cm bredt stykke presenning, i henhold til DIN EN ISO 13934-1. Den oplyste værdi er således rivestyrken for et 5 cm bredt stykke af vores presenning.