Telefonisk ekspertrådgivning på: 0045-78777598
  • 10 års reservedelsgaranti
  • Professionel kvalitet i topklasse
  • Ekspertrådgivning: +45 78777598
Forskellige pavilloner i størrelsen 3x4 meter

Kan rumme
24 10

Høj UV-beskyttelse

100% vandtæt,
høj kvalitet, stabilt

3x4 meter pavillon: en ægte all-rounder

Udover vores 3x3m bestseller er udvalget af 3x4m pavilloner også utroligt populært. Havepavilloner, easy up pavilloner og partytelte i denne alsidige størrelse er velegnet til en lang række udendørs formål. Fra en oase af ro og velvære i haven til udendørs events af enhver art - 3m x 4m pavilloner er ægte all-roundere.

3x4 m pavilloner: et overblik over fordelene

Teltpartner: Robuste materialer med ekspertrådgivning

Høj kvalitet til en overkommelig pris: du vil finde et stort udvalg af robuste produkter i vores webshop. Alle vores produkter er 100% vandtætte med høj UV-beskyttelse. Nogle er endda så vandtætte, at du kan lade dem stå ude i haven hele året rundt. Vores partytelte og pavilloner med robuste metalstænger er meget stabile, men dog elegante, og tilbyder fantastisk værdi for pengene.

Vores bedst sælgende varer i størrelseskategorien 3x4 m

Ved du hvilken størrelse, du har brug for, men er du stadig usikker på, hvilken pavillon er den rette for dig? Da vi har et kæmpe udvalg af 3x4m easy up pavilloner, havepavilloner eller partytelte, kan du helt sikkert finde løsningen på dit behov. Easy up (foldbare) pavilloner er et ideelt valg, hvis du har brug for et produkt, der nemt kan transporteres og som tilbyder lynhurtig samling, og som du lige så hurtigt kan skille ad igen. Easy up pavilloner, som navnet antyder, kan åbnes eller lukkes uden værktøjer. Dette gør dem perfekte til brug som baldakin til ugentlige markeder eller udendørs events af enhver art.

Hvis du leder efter noget mere stilfuldt og mere robust til din have, er vores 3x4,5 m havepavillon en fremragende mulighed. Robuste havepavilloner leveres med 4 sidevægge inkluderet i leveringen, så du kan tilpasse dets udseende, åbne den help til brug som baldakin i fint vejr, åbne den halvt for at stoppe en kølig brise eller en lille byge i at komme ind, eller helt lukket i regnvejr eller hvis du gerne vil have fred fra nysgerrige blikke.

Til havefester, bryllupper, sportsbegivenheder eller familiefester er partyteltet naturligvis en klar favorit. Hver af vores pavilloner og partytelte er vandtætte, bærbare med egen transporttaske og nemme at slå op. Igen har du mulighed for at fjerne alle eller nogle af sidevæggene, herunder gavlvægge, og for at skabe en baldakin til at give skygge uden at sætte en væg op mellem gæsterne samtidig med, at du bevarer en udendørs atmosfære.

Pavilloner 3x4 m: våre Bestseller

Hvad du bør vide om Teltpartner:

Høj kvalitet - direkte fra producenten

5 stjerner - se vores positive anmeldelser på Amazon og Google

Meget kompetent kundeservice

Se for dig selv!

3x4 pavilloner - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke farver kan de fås i?

Vores pavilloner fås i en lang række farver. Mens hvid normalt er den mest populære farve til partytelte, er stengrå den bedst sælgende farve blandt vores havepavilloner. Easy up pavilloner fås i et stort udvalg af farver: hvid, grå, blå, beige eller endda lilla - det er helt dit eget valg! Du bør bemærke, at hvis du har til sinde at bruge produktet som et partytelt til brug på et marked, kan der nogle gange være regler for farver for forhandlere eller udstillere. Det er værd først at tjekke med arrangøren af markedet. Hvid er den hyppigst angivne farve. Du skal også være opmærksom på eventuelle brandbeskyttelsesbestemmelser på stedet (For brandsikkerhed anbefales PVC som baldakin og sidevægsmateriale, da det er et naturligt flammehæmmende materiale).

Nogle produkter kan blive stående i haven året rundt, for eksempel en hardtop havepavillon med polycarbonatpaneltag. Dette er kendt som en fast havepavillon og er perfekt som et hjem for dine havemøbler eller din grill. Easy up pavilloner er beregnet til at være meget mobile og er normalt kun oppe i et par timer (f.eks. mens du camper eller på en festival). Partytelte falder "et sted midt imellem". De bruges undertiden til endagsbegivenheder, men kan også stå i uger eller endda måneder. Sæt med transporttasker fås til partytelte, og en transporttaske på hjul er inkluderet med easy up pavilloner for nem transport.

Alle partytelte og pavilloner fra Teltpartner er vandtætte og stabile. Du behøver ikke at bruge ekstra produkter for at beskytte dem mod regn; alle vores produkter er vandtætte til at begynde med. Så hvis du placerer en af vores produkter i din have, kan du være sikker på, at du ikke vil blive forstyrret af dråber på dit hoved, mens en kort byge drøner forbi.

Hvis du gerne vil beskytte dit privatliv, eller hvis du gerne vil beskyttes mod vind og vejr, er vandtætte sidevægge et must. Vores havepavilloner leveres med 4 sidevægpaneler inkluderet i prisen, så det er op til dig, om du vælger at holde din pavillon åben eller lukket. Afhængigt af hvilken del af Danmark, du har hjemme i, kan du også overveje at bruge myggenet (sørg for, at du vælger sider på 3x4m). Sidevægge er også inkluderet i vores partytelte. Individuelle paneler kan fjernes for at skabe en ekstra indgang eller for at lukke mere frisk luft ind i teltet. Alternativt kan du fjerne en hel side eller flere sider for at skabe en meget mere åben pavillon eller partytelt.

På den anden side kan easy up pavilloner bestilles med eller uden sider. Da du også kan vælge sidepaneler med vinduer, forbliver interiøret pænt og lyst, selv når siderne bruges som regndækning. Panoramavinduer til vores easy up pavilloner leveres også med integrerede rullegardiner.

Vores produkter har enten aluminium eller stålrammer, og begge typer er selvfølgelig rustfri. Afhængigt af produktet og prisen kan stængerne være lavet af aluminium, pulverlakeret stål eller fuldt galvaniseret stål. Aluminium er især let og ruster ikke, selv hvis det får dybe ridser. På grund af dets lave vægt er aluminium også lettere at håndtere og transportere. Stålrammer er generelt billigere, men er også noget tungere.

Vores havepavillon har to tagtyper: soft-top med en polyestertagspresenning eller hardtop med polycarbonatpaneler. Begge tagtyper er vandtætte - du kan være sikker på, at du forbliver tør og komfortabel, når du sidder i din have eller på terrassen. Begge tagtyper giver også effektiv solbeskyttelse. Mens em pavillon med hardtop kan stå året rundt (som en pergola), skal soft-toppen tages ned, når det bliver koldt.

Hvis der forventes storme eller stærk blæst, skal du beslutte, om det er nødvendigt at tage dit udendørs telt, ellers skal du sikre, at det forbliver forankret til jorden med ankre eller vægte. Havepavilloner kommer med sikre betonankre og bliver derfor stående selv i hård vind. Easy up pavilloner kan sikres med en række forskellige forankringsmetoder, fra sandsække til fodplader og barduner. Patytelte bruger ekstra lange, tunge jordspyd og bindereb. Kig på tilbehøret til easy up pavilloner og partytelte for fodplader og andet forankringsudstyr. At holde alle sider fastgjort til din udendørs havepavillon er en fornuftig forholdsregel mod kraftig vind.

Vi er Teltpartner. Vi står for #TENTLOVE

Køb udendørs pavillon 3x4 m hos Teltpartner

Vi står klar til at hjælpe!

Med sådan et stort udvalg, hvordan beslutter du dig så for, hvilken model der er bedst for dig?

Vi ser frem til dit opkald:

+45 78777598
Man - Fre 8:00 - 17:00

  • 1*)
    Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.