ekskl. moms

Telthaller

Størrelse
Farve
Teltdug
Alle filter
173 Produkter
Sorter:
 
Side 1 af 9 sider

Lignende produkter

Mobile telthaller som det perfekte alternativ til faste lagerhaller

Køb en telthal til industri og handel

Teltpartner tilbyder stabile telthaller af høj kvalitet til industri, handel, skov- og landbrug. Afhængigt af dine behov fås disse store og ekstra stabile lagertelte i forskellige farver, størrelser og med mange egenskaber. Størstedelen af vores telthaller og lagertelte har statiske beregninger, der er gennemført af et tysk ingeniørbureau.

Opstilling af en lagerhal

Ofte er det muligt at opstille en telthal uden byggetilladelse, og du behøver ikke lægge et fundament. Telthallen kan nemt opsættes takket være detaljerede samle- og opstillingsvejledninger, som understøttes af, at alle komponenter er nummererede. Ved større telthaller er det en fordel at have gaffeltruck eller palleløfter til rådighed ved levering, således, at de tunge, store trækasser kan aflæsses. Afhængigt af undergrunden forankres telthaller med jordankre til hhv. hårdt eller blødt undergrunden.

Telthal med paller

Fordelene ved en telthal

Med en telthal kan du hurtigt realisere fleksibel opbevaringsplads. En telthal kan i mange tilfælde opsættes uden, at du behøver særskilt godkendelse fra myndighederne modsat lagerhaller af træ, stål eller bølgeblik. Hvis du er usikker på, om en tilladelse er nødvendig, er det bedst på forhånd at spørge hos de lokale myndigheder.

Sammenlignet med permanente bygningskonstruktioner er en telthal eller et lagertelt et økonomisk fordelagtigt alternativ, der samtidig har lang levetid og minimerer byggeomkostninger og kapitalbinding. Takket være udførlige opstillingsvejledninger og tydeligt nummererede elementer kan opstillingen evt. gøres på egen hånd.

Et lagertelt kan bruges hele året rundt, er ekstremt stabilt og hårdfør, ligesom det kan opsættes eller tages ned relativt hurtigt. Derfor er telthaller og lagertelte velegnede til både kort- og langsigtede projekter. De allerstørste og tungeste telthaller leverer vi i robuste trækasser med stålrammer, som efterfølgende er ideelle til at transportere og opbevare teltet i.

Opstilling af en lagerhal

Ofte er det muligt at opstille en telthal uden byggetilladelse, og du behøver ikke lægge et fundament. Telthallen kan nemt opsættes takket være detaljerede samle- og opstillingsvejledninger, som understøttes af, at alle komponenter er nummererede. Ved større telthaller er det en fordel at have gaffeltruck eller palleløfter til rådighed ved levering, således, at de tunge, store trækasser kan aflæsses. Afhængigt af undergrunden forankres telthaller med jordankre til hhv. hårdt eller blødt undergrunden.

Samling af rammekonstruktionen til en telthal

Stabilitet, konstruktion og robusthed

En telthal er fuldt ud egnet til helårsbrug og med lidt vedligeholdelse holder den i årtier. Fuldt galvaniserede (hovedsageligt varmforzinkede), kraftige stålrør holder stand mod alle vejrlig og er modstandsdygtige overfor korrosion. Ved adskillige af vores telthalmodeler giver Teltpartner dig 10 års garanti mod gennemrustning af teltrammen (se de enkelte garantibetingelser). Vores medarbejdere vil med glæde informere dig om, præcis for hvilke telthaller denne garanti gælder.

Telthaller kan bruges hele året rundt, fordi industri-PVC-teltdugene er modstandsdygtige over for temperaturudsving, UV-resistente og 100% vandtætte. Ved mange typer af vores telthaller giver vi også 5 års garanti på PVC-teltdugene (se de enkelte garantibetingelser), hvis den korrekte opsætning og forankring af teltpresenningerne er overholdt. Teltdugene er af en af de bedste presenningskvaliteter der forhandles på verdensmarkedet og er fremstillet af særligt kraftigt PVC med et rivefast vævet net som mellemlag. Mange af vores lagertelte fås desuden med en godkendt, brandhæmmende PVC-presenning. Mere specialiserede telthaller har professionelle træksystemer i rammen, der gør det nemmere at trække PVC-presenningen hen over stålrammen, og derved er det let at fastgøre og efterjustere teltdugen så præcist som muligt. Denne løbende tilpasning giver en perfekt pasform og en optimalt stabiliseret teltpresenning.

Køb en vintersikker telthal

Telthalle med stor indgangsport

Udvalgte Teltpartner-telthaller er udstyret med en robust og stor indgangsport i hver gavl, som afhængigt af telttypen kan hejses op eller åbnes med lynlåse. For at få hurtig og nem adgang er der desuden yderligere døre i mange af de større telthaller. Visse af vores telthaller har indbyggede ventilationsvinduer i gavlen, som sikrer en optimal luftcirkulation og et godt indeklima i teltet. Dette forhindrer dannelse af kondens og er den bedste beskyttelse mod mug.

  Forankring til beton eller jord

  Der er ikke behov for et fundament for at kunne opsætte en telthal. Særlige forankringssystemer til beton- eller jordundergrund bidrager til en høj grad af stabilitet. Derved egner de sig også til helårs brug og telthallen står bomfast uanset vejr og årstid.

  Kontakt vores kundeserviceteam

  Vil du vide mere om telthaller? Kontakt os og oplev fordelene ved vores mere end 30 års erfaring. Vores medarbejdere vil med glæde rådgive dig og besvare alle dine spørgsmål, så du kan finde den perfekte løsning til dine behov. Og det allerbedste: De fleste af vores produkter har langsigtede garantier (se de enkelte garantibetingelser), og vi garanterer for de fleste af vores produkter, at du fra købsdatoen vil kunne bestille reservedele i 10 år frem!

  Ekspert-rådgivning

  service-william

  Lignende produkter

  *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.
  *25 Rivestyrke er målt i en enakset trækprøvning med et 5 cm bredt stykke presenning, i henhold til DIN EN ISO 13934-1. Den oplyste værdi er således rivestyrken for et 5 cm bredt stykke af vores presenning.