Telefonisk ekspertrådgivning på: 0045-78777598
  • 10 års reservedelsgaranti
  • Professionel kvalitet i topklasse
  • Ekspertrådgivning: +45 78777598
Forskellige pavilloner i størrelsen 3x3 meter

Kan rumme
18 13

Høj UV-beskyttelse

100% vandtæt,
stabil og vejrbestandig

Materialer af høj kvalitet

3x3 m Pavillon: Den Fantastiske All-Rounder

3x3m er vores bedst sælgende pavillonstørrelse. Måske ved du allerede, at du vil købe en kvadratisk 3x3m baldakin. Her på denne side kan du finde ud af mere om vores tre produkter i denne størrelse: havepavilloner, easy up pavilloner og partytelte. 3 x 3m størrelsen er et fantastisk valg til personligt brug i din have. Selvom den er stor nok til at rumme op til 18 stående mennesker, er den let at transportere og kan samles og skilles ad hurtigt ved hjælp af blot et par få folk. Ved små udendørs forsamlinger (fejringer, camping, grillaftener eller bare til hygge i haven) er 3x3 m den optimale størrelse. Uanset hvad du vælger, vil du have muligheden for at tilpasse din vandtætte pavillon med sidevægge, vinduer og døre og et udvalg af farver.

Til enhver lejlighed: 3m x 3x pavilloner

Kvaliteten fra teltpartner

Vores udendørs ly er lavet af de bedste robuste materialer. Fra presenningen, til rammen, helt ned til jordspyddene, er vores produktet bygget til at være langtidsholdbare. Hvis du gerne vil købe en billig pavillon, kan du være sikker på, at vores produkter er: af høj kvalitet, 100% vandtætte, tilbyder høj UV-beskyttelse og, i mange tilfælde, leveres med en 10-års garanti på reservedele. Nogle af vores produkter er endda af så høj kvalitet, at de kan stå ude hele året rundt.

Hvilken model er den rette for dig?

Sikke et stort udvalg! Hvordan vælger du den rette pavillon? Hvis du ved, at du kommer til at transportere din pavillon ofte, f.eks. til en festival, et marked eller et sportsevent, er en robust easy up pavillon det ideelle valg. En foldbar easy up pavillon er designet til at give skygge og ly, når du har brug for det. Hvis du gerne vil have et sted at slappe af i skyggen i din egen haven, er den perfekt. Og til udendørs fejringer af enhver art er partyteltet en fantastisk alsidig mulighed. Udover fester og afslapning giver disse telte også fremragende dækning til en pool eller en havedam eller som et rygetelt foran en restaurant.

For at hjælpe dig med dit valg, finder du vores mest populære Easy Up pavilloner her:

Pavilloner 3x3 m: vore bestseller

Hvorfor bør du købe en pavillon hos Teltpartner?

Produkter af høj kvalitet fra vores telteksperter

40.000 tilfredse kunder - læs anmeldelserne på vores hjemmeside, Google og Amazon

Teltpartner står altid klar til at hjælpe dig: Vores eksperter ser frem til dit opkald

Se for dig selv!

Ofte stillede spørgsmål om 3x3 m pavilloner

Har jeg brug for sidevægge?

Sidepaneler kan give øget privatliv og beskyttelse mod vejret. Vores havepavilloner har altid sidepaneler, så du er i stand til at bruge dem enten åbent eller lukket. Vores partytelte leveres også altid med sidevægge. Du kan fjerne siderne individuelt (inklusiv galvsiderne) for at give mere lys eller luft i teltet, for at skabe en større indgang, eller for at lave dit partytelt om til en åben baldakin.

Vores easy up pavilloner kan bestilles med eller uden sider. Det er derfor bedst at overveje på forhånd, om du har brug for easy up pavilloner som en baldakin, og om det er vigtigt for dig og placeringen at have sidepaneler til at give privatliv og beskyttelse mod vejret. På et sommermarked giver baldakinen muligvis allerede nok solbeskyttelse for dine fremviste varer. Men du foretrækker muligvis 3 eller 4 sider, hvis du vil have bedre vindbeskyttelse til en buffet. Da du også kan vælge sidevægge med vinduer, behøver du ikke at være bekymret for, om det bliver for mørkt inde i teltet: panoramavinduerne i easy up pavillonerne (undtagen Aluline Economy-modellen) leveres endda med et integreret rullegardin.

Alle vores produkter er lavet med robuste materialer, og strukturen er stabil og vandtæt. I vildt vejr og stærk blæst anbefales det dog at tilføje ekstra sikkerhed til dine easy up pavilloner, havepavilloner eller partytelte. Dette gøres bedst med specielt tilbehør til sikring af telte, herunder vægte (sandsække) eller vægtede plader til easy up pavilloner og forankring af tilføjelser eller bindereb til partytelte.

Vær opmærksom på, at økonomimodeller, især til easy up pavilloner, er designet for optimal samling, transport og pris. De er vandtætte og giver fremragende skygge og ly i let vind. Easy up pavilloner er dog muligvis ikke det bedste valg, hvis du forventer stærk blæst. En robust pavillon eller partytelt med bindereb kan være en bedre mulighed.

Aluminiumstænger er lettere end stålstænger og ruster ikke, selv når de får dybe ridser. Aluminium er nemmere at transportere og er mindre følsomt over for hyppigt at blive samlet og skilt ad. En stålpavillon er billigere, men vejer også en smule mere.

Et pavillontelt med et tag lavet af polycarbonatpaneler (hardtop) kan klare sig ude om vinteren og kan ligesom et sommerhus forblive på plads hele året rundt. En baldakin lavet af polyesterpresenning er vandtæt, men skal tages ned om efteråret for at garantere en længere levetid. Selvom du ikke bruger det personligt om vinteren, giver det et robust og vandtæt ly til dine udendørs møbler og din grill i vådt vejr. Vi anbefaler, at du plejer din vandtætte pavillon eller partytelt med specialiserede rengøringsprodukter designet til at fjerne ophobning af snavs i løbet af vinteren.

Det kommer an på, hvor mange gæster er indbudt til den store dag. Partytelte eller easy up pavilloner bruges normalt til udendørs bryllupsfejringer, da de er nemme at slå op og tage ned. En havepavillon vil være en vidunderlig tilføjelse til bryllupsfesten i din egen have, enten til bryllupsceremonien eller som en kulisse til smukke billeder. Mange mener, at det bedste valg til en bryllupsfest i haven er et partytelt. En 3 x 3m easy up pavillon kan muligvis også være nok som en havepavillon til en lille buffet, da det er en hurtig og praktisk løsning og billigere end et 4 x 4m partytelt.

Hos Teltpartner står vi for #TENTLOVE

Vi lever og ånder for vores produkter. Derfor er vores mål ikke kun at tilbyde dig et stort udvalg til en billig pris - men vi stiller også al vores viden om telte og pavillon til rådighed for dig.

Køb udendørs pavilloner 3x3 hos Teltpartner

Stort udvalg, mange spørgsmål? Bare ring!

Uanset om du har brug for en havepavillon, easy up pavillon eller partytelt, fås vores sortiment i en lang række farver og design. Måske er du ikke helt sikker på, hvilken 3x3 model passer bedst til dit formål.

Vi vil med glæde hjælpe dig via telefon:

+45 78777598
Man - Fre 8 - 17

  • 1*)
    Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.