ekskl. moms

Læskure

Størrelse
Farve
Linje
Alle filter
17 Produkter
Sorter:
 

Lignende produkter

Køb læskure til marken

Køb læskure til marken på Teltpartner

I vores webshop finder du flere modeller af læskure til mark og fold, i forskellige størrelser og kvaliteter. Du kan vælge imellem modellerne i BASIC og PREMIUM læskure. Alle læskure er 100% vandtætte og har en høj UV-beskyttelse - perfekt til folden som beskyttelse mod regn, sol og insekter. Bestil hos os nu - Europas største forhandler af store telte!

Dine fordele:

 • Garanteret reservedelsforsyning i 10 år fra købsdatoen, for de fleste produkter

 • Forskellige produktgarantier (se alle de enkelte garantibetingelser)

 • Professionel rådgivning og fremragende support

Hvis du har spørgsmål, vil vores medarbejdere med glæde rådgive dig på 78777598, og via e-mail på kundeservice@teltpartner.dk.

Vores kvaliteter forklaret kort

Vores grønne og grå læskure har vi i forskellige størrelser (3,3m, og 6 m brede), og dem har vi i to forskellige kvaliteter: BASIC og PREMIUM. Disse fås også i flere modeller, der adskiller sig alt efter hvad de skal anvendes til. Du bestemmer således selv hvordan dit telt skal se ud!

Premium læskur

Læskurene i PREMIUM og PREMIUM Plus udmærker sig ved deres ovale rørprofil i forzinket stål og rammen har store fodplader til forankring i undergrunden. De store fodplader giver dette telt en god stabilitet og holdbarhed. Og PREMIUM læskuret har desuden et ventilationsvindue i gavlen - som giver en bedre luftcirkulation og kan lukkes i regnvejr. PREMIUM læskure anbefale ikke til hold af husdyr og græssende kvæg.

BASIC læskure

Vores standard modeller BASIC læsekure har en PVC presenning med en rivestyrke på 800 N. Vores BASIC PLUS modeller har derimod en kraftig PrimeTex PVC presenning med en rivestyrke på 2.300N., som er brandsikringscertificeret. Begge presenninger er 100% vandtæt og UV-bestandige med en UV-beskyttelsesfaktor på 50+. Vores BASIC læskure er de samme modeller som vi også sælger som garagetelte. De er derfor ikke bare egnet som læskur på marken men også som carport. BASIC og BASIC PLUS anbefaler vi ikke at bruge til dyrehold, som hesteboks eller staldtelt til heste.

Et overblik over vores læskure til mark og fold

ProduktBredde x Længde i mKvalitet af PVC-presenningEkstraudstyr
BASIC læskur3,3 x 4,8 (op til 9,60)
850 NStormsikring
BASIC PLUS læskur3,3 x 4,8 (op til 7,20)
2300 NStormsikring
PREMIUM6 x 6 m
850 NStormsikring
PREMIUM PLUS6 x 6 m
2300 NStormsikring

Telthaller

Er du på udkig efter større telte, der også kan bruges som læskur på marken eller i din dyrefold? Disse findes i vores kategori: Telthaller

Se telthaller

Fordelene ved vores læskure

Vores læskure er specielt egnet til opbevaring af foder til husdyr som f.eks. halm og wraps. Om vinteren kan læskuret også benyttes til opbevaring af maskiner og arndre materialer. Det flytbare læskurs høje funktionalitet gør det let at nedtage, opbevare og stille op et andet sted.

Dette giver dig mulighed for hurtigt at skabe plads, der hvor du har brug for det - uden at det giver dig bøvl med godkendelser og lignende.

Dette er en stor fordel, hvis man f.eks. har sine dyr gående på en forpagtet mark og behøver opbevaringsmuligheder tæt k.

læskur til opbevaring af hø

Læskuret kan til enhver tid flyttes, tages ned igen eller videresælges. Derfor er et læskur som vores, et økonomisk fornuftigt og attraktivt alternativ til permanente bygninger som træstalde eller carporte.

Ud over muligheden for at blive brugt som vejrbeskyttet fodrings- og ståsted til heste, køer og andre husdyr kan vores læskure også anvendes til opbevaring af landbrugsmaskiner, haveredskaber eller andre køretøjer.

I landbruget er det også muligt at bruge det som et mobilt opbevaringsrum til halm, hø eller andet foder.

læskur på marken men også som carport

Opsætning

Tiden det tager at opstille et læskurstelt, hænger sammen med produktets størrelse og kompleksitet. Hvis teltet har mange enkeltdele og en kompleks tagkonstruktion, tager opstillingen normalt længere tid. For vores 6x6 PREMIUM læskure tager opstillingen med 2-4 personer i gennemsnit ca. 5 timer.

Ved opstilling af vores læskure er et fundament ikke nødvendigt. Undergrunden skal bare være jævn, så teltets ramme kan stå stabilt. Afhængigt af undergrunden, der hvor du vælger at stille dit læskur, kan du vælge mellem en forankring til beton eller til jord. Til hurtig opstilling af vores telte medfølger en letforståelig opstillingsvejledning. Den enkle konstruktion af vores læskure gør det muligt at nedtage læskuret hurtigt og nemt at opbevare og transportere til et andet sted, hvor det skal opstilles.

Et læskurs teltrammekonstruktion

Pleje og vedligeholdelse

Hvis man vil have glæde af vores læskur i lang tid, bør man tjekke det regelmæssigt for skader, rengøre og reparere det, hvis det er nødvendigt. Kontrollér, at alle jordspyd og forankringssystemet sider som de skal? Kontroller gummistropper, presenning og spændsystem for skader. Hvis du finder en skade, bør den repareres så hurtigt som muligt, så skaden ikke forværres. Det er bedst at bruge de originale dele til udskiftning eller reparation, da disse er specielt udviklet til vores telte! For de fleste af vores produkter garanteres at vi lagerfører reservedele i 10 år efter købsdatoen. Bare giv os et kald, vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig.

Mere information om tilbehør kan findes på vores hjemmeside her: Tilbehør til telte

Du kan hurtigt rengøre presenningen med vand, almindelige rengøringsmidler eller specielle PVC-rengøringsmidler. Før du pakker teltet sammen, skal det være helt tørt for at forhindre fugt- og mugskader.

  Lad os rådgive dig om dit læskur til mark og friland!

  Kontakt vores kundeservice nu og få en detaljeret rådgivning om vores læskurprodukter.

  Ekspert-rådgivning

  service-william

  Lignende produkter

  *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.
  *25 Rivestyrke er målt i en enakset trækprøvning med et 5 cm bredt stykke presenning, i henhold til DIN EN ISO 13934-1. Den oplyste værdi er således rivestyrken for et 5 cm bredt stykke af vores presenning.