ekskl. moms

Lagertelte

Størrelse
Farve
Pris
Alle filter
142 Produkter
Sorter:
 
Side 1 af 8 sider

Lignende produkter

Lagertelte: Tilbehør

Et robust lagertelt fyldt med paller

Køb dit opbevaringstelt på Teltpartner

Teltpartner-webshoppen tilbyder et bredt udvalg af opbevaringstelte og lagertelte i forskellige farver, størrelser og kvaliteter.

Find det ideelle telt til dit behov

Leder du efter et praktisk og økonomisk fornuftigt opbevaringstelt, og skal det være ekstra brandsikret og ovenikøbet egnet til helårsbrug? Måske endda med statiske beregninger? Intet problem! Hos os finder du præcis det produkt, der passer til dine behov - fra den solide budgetklasse til den eksklusive luksusklasse.

Forskellige anvendelsesmuligheder inden for industri og handel

Hvad enten det er til privat brug eller til erhverv, har et opbevaringstelt altid et væld af funktioner. For eksempel som overdækket opbevarings- og arbejdsrum, som beskyttende garage til køretøjer og maskiner, eller i landbruget som læ til husdyr eller som lade til foder. Hos os finder du opbevaringstelte i mindre størrelser fra 3x2m og helt op til store modeller på f.eks. 8x36m. Produkterne fås med forskellig sidehøjde, fra 2 m og helt op til 4 m. Vores forskellige lagerteltserier er designet, så de alle er egnede til vinterbrug og kan derfor bruges hele året rund. Alle rammekonstruktioner er lavet af stål der er fuldt galvaniseret og dermed beskyttet mod korrosion. Til lagerteltene anvender vi kun langtidsholdbare og robuste PVC-teltdugs-presenningerne, der er 100% vandtætte og giver en høj UV-beskyttelse. Alle vores lager- og opbevaringstelte tilbydes også som brandsikkerhedscertificerede PVC-telte. Disse er i webshoppen kendetegnet med et overstreget flammelogo. På grund af deres robusthed og holdbarhed er vores lagertelte et praktisk og økonomisk fordelagtigt alternativ til permanente bygninger.

Lagertelt gaffeltruck paller

Råd til dit køb af et opbevaringstelt

Beregn størrelsen

Start altid med at lave en beregning over, hvor meget lagerplads du virkelig har behov for. Det er altid en god idé at investere i et telt, der har en god højde. Et professionelt opbevaringstelt har hvis det er muligt masser af plads i højden, så varer og ejendele kan stables for at spare plads. Det er også vigtigt, at du undersøger det sted, hvor du vil opstille dit lagertelt og måler ud i alle tre dimensioner. Så undgår du overraskelser med f.eks lavthængende grene, hække eller hegn, der er i vejen, der hvor du vil placere teltet.

Vælg teltkvalitet

Hos Teltpartner finder du opbevaringstelte i kvalitetstyperne: Economy, Premium og Professional. Forskellen ligger i teltdugens egenskaber, teltrammens konstruktion og teltets stabilitet. Vores professionelle løsninger inden for opbevaringstelte er alle yderst velegnede til helårsbrug.

Telte af Economy-typen hører til den solide budgetklasse. Denne PVC-teltdug har en rivestyrke25 på 700 N og fuldt galvaniserede stålrammer af kraftige rør og stålforbindere. Rammerne i de højere kvalitetsklasser Premium og Professional er desuden udstyret med en bundramme og flere forskellige former for tagforstærkninger. PVC-teltduggen har en særlig kraftig kvalitet. Disse modeller har en PVC-teltdug med en rivestyrke på 750 N, eller endnu mere robust med op til 850 N i udvalgte VARIOstore modeller i vores sortiment.

Opbevaringstelte af Professional-typen er kendetegnet ved deres høje stabilitet og meget solide og holdbare rammekonstruktion. Afhængigt af telttypen er en sidehøjde på op til 4 m mulig — og bemærk, at kiphøjden er tilsvarende endnu højere. Dette giver dig en optimal lagerløsning - også hvis grundfladen ikke er så stor.

Brug af det fleksible opbevaringstelt i landbruget

Fordelene ved et Teltpartner lagertelt

Hurtig opstilling

Hvis en virksomheds lagerkapacitet skal udvides med kort varsel, er et lagertelt den helt rigtige løsning! På ingen tid har du et nyt, beskyttet rum til materialer, varer eller maskiner. Opstilling af permanente halbygninger kræver i mange tilfælde byggetilladelse fra myndighederne, så du sparer både tid og penge med et opbevaringstelt. I de fleste tilfælde kan du opsætte lagertelte med det samme, og de er væsentlig billigere end lignende permanente bygninger. Opstillingen kan udføres på relativt kort tid og af få personer. Hvis lagerpladsen senere bliver for trang, kan vores opbevaringstelte også nemt udvides: Alle telttyperne Economy, Premium og Professional kan nemt kobles sammen, så flere telte forbindes til et telt.

samling af opbevaringstelt

Stor fleksibilitet og mobilitet

Opstilling eller nedtagning af et lagertelt er enkelt og tager ikke lang tid. Derfor kan et telt hurtigt og nemt flyttes til et nyt sted, ligesom det er nemt at pakke sammen til oplagring eller til videresalg. Teltenes fremragende kvalitet og funktionalitet forenkler håndteringen væsentligt, f.eks. i forbindelse med opsætning på messer eller byggepladser.

Ud over til brug over en kortere periode er lagertelte også perfekte til langtidsbrug på det samme sted. De robuste materialer af høj kvalitet sikrer en lang levetid. En gennemtænkt konstruktion sikrer dig den rette stabilitet og giver dig den holdbarhed, som er nødvendig for at et telt kan bruges hele året rundt.

Det stabile, vejrbestandige og robuste opbevaringstelt

Et opbevaringstelt skal være egnet til alle vejrforhold, stabilt og skal kunne tåle frost. Vores telte er derfor lavet af modstandsdygtige materialer af høj kvalitet, ligesom de er udstyrede med et professionelt og sikkert forankringssystem.

Teltdugen på vores opbevaringstelte er lavet af stabilt og hårdført PVC-materiale, der er ekstremt rivefast, og som kan sammenlignes med de mest robuste lastbilpresenninger. PVC giver en høj UV-beskyttelse og er modstandsdygtig over for varme og kulde. Teltets tag og sidestykkerne er hver lavet i ét stykke og ligger særligt stramt om tagstilladset, hvilket giver ekstraordinær god beskyttelse mod stærk blæst. Nogle af vores modeller har specielle spændsystemer, hvormed du let kan stramme den kraftige teltdugs-presenning, så den er optimalt fastgjort til teltets ramme. Lagerteltene i mellemklassen har en forstærket tagrammekonstruktion, hvor yderligere stålåser og stålwirer stabiliserer taget og dermed hele rammen. Åser i taget forhindrer også i højere grad vandansamlinger på tagdugen.

De yderste robuste, fuldt galvaniserede rør i rammen er afgørende for lagerteltets stabilitet. Ekstra stærke rør, kraftige stålforbindere og solide jordspyd af 100% stål, modstår vind og vejr og gør teltet holdbart og stabilt. Yderligere kan stormsikringsremme til teltet bruges til at opnå den bedste mulige stabiliteten.

Køb et vintersikkert lagertelt

Typer af opbevaringstelte hos Teltpartner

Hver produkttype er kendetegnet af bestemte egenskaber, der varierer i pris, materiale og konstruktion. Der er tre produktkvaliteter: Economy, Premium og Professional.

Ved alle tre kvaliteter leveres tag og sider som enkelte dele. Det har den fordel, at sidesektionerne kan opsættes eller undlades enkeltvis og derved skabe 2 meter brede åbninger. Dette giver dig fleksible muligheder for at placere indgangene forskellige steder på teltets sider.

  • Economy

    Vores solide budgetklasse af Economy-typen har en enkel rammekonstruktion uden bundramme og tagforstærkning. Den samlede vægt er derfor lettere og lagerteltet kan samles forholdsvis hurtigt. PVC-presenningen har en rivestyrke25 på 700 N. Economy-opbevaringstelte er særligt velegnede til at være med på farten og for den mere midlertidige brug. For nem transport tilbyder vi også forskellige taskesæt til telte i vores webshop på Teltpartner.dk.

  • Premium

    Premium-produktserien er mellemklassen for vores lagertelte. Dette lagertelt har en PVC-presenning med en rivestyrke25 på 750 N, dertil en bundramme og dobbelt tagforstærkning. Det gør disse lagertelte mere stabile, robuste og holdbare.

  • Professional

    Professional-produktserien udgør topklassen for vores lagertelte og er kendetegnet ved en særlig kraftig ramme sammenlignet med de andre to typer. De har også dobbelt tagforstærkning og en bundramme. Professional-opbevaringstelte er karakteriseret ved ekstrem robusthed og en ekstra høj stabilitet. Vi tilbyder Professional-lagerteltene med sidehøjder på op til 2,6 m. PVC-teltdugspresenningen med en rivestyrke på 800 N, er særlig robust.

Øg stabiliteten

Du kan forbedre stabiliteten yderligere i dit lagertelt. Teltpartner.dk har også specialtilbehør præcis til dette formål. Med vores stormsikringssæt får du kraftige spændremme med skralder og yderligere udstyr til forankring af teltene. Afhængig af underlaget anvendes udstyr i form af professionelle jordspyd eller betonankre til forankringen.

Sikkerhed Plus-pakken giver dig maksimal stabilitet. Lagertelte af kvalitetstypen Professional bliver ovenikøbet sikkerhedsgodkendte gennem Sikkerhed Plus-pakken. Dette er blevet testet af et tysk ingeniørfirma. Hvis sikkerhedssættet og teltet er opstillet ifølge alle anvisninger i den medfølgende sikkerhedsmanual, er det garanteret, at opbevaringsteltet kan modstå de beregnede vind- og vægtbelastningsgrænser. De nøjagtige tal for det enkelte telt kan du finde i den relevante produktbeskrivelse under emnet "Sikkerhed". Sikkerhedssættet stabiliserer hele teltkonstruktionen yderligere gennem et specialdesignet stålwiresystem, et forankringssystem og kraftige spændremme med skraldeopstrammere. Afhængig af underlaget kan du vælge mellem professionelt forankringsudstyr, i form af jordspyd eller betonankre til forankring af dit telt.

Bemærk: De andre kvalitetstyper kan ikke opnå en sikkerhedsgodkendelse via Sikkerhed Plus-pakken. Ikke desto mindre vil Sikkerhed Plus-pakken også for disse telttyper øge stabiliteten og forbedre evnen til at modstå kraftig vind.

Lagertelt der er sikret med stormstropper

Brandsikkerhedscertificerede opbevaringstelte

Hos Teltpartner.dk vil du i hver produktserie finde brandsikkerhedscertificerede PVC-opbevaringstelte, der bl.a. lever op til de europæiske standarder: D — DIN 4102 — B1/B2, Dette garanterer det højeste sikkerhedsniveau og overholdelse af de officielle brandsikringskrav til offentlige arrangementer. Sikkerhedscertificeringen kan også være vigtigt at opfylde af forsikringsmæssige årsager. Certificeringer af denne type finder du ikke hos mange af vores konkurrenter. Vores brandsikrede telte er kendetegnet med et logo med overstregede flammer.

Køb brandsikre lagertelte

Reparation

Hvis dit lagertelt er blevet beskadiget, er det vigtigt at rette op på skaden hurtigst muligt. Kun et fuldstændigt intakt telt er stabilt og sikkert. Teltpartner.dk tilbyder dig, at du i hele 10 år fra købsdatoen altid vil kunne købe de nødvendige reservedele til de fleste af vores telte. Vi har altid omkring 120.000 reservedele på lageret. Derfor kan du hurtigt og nemt bestille nye reservedele hos os, lige fra en ny teltdug eller nye sidesektioner, til alle de enkelte dele af rammen. Vi rådgiver også omkring reparationer af vores telte.

Mindre reparationer af teltdugen kan du foretage selv med vores reparationssæt. Reparationssættet leveres med forskellige værktøj. Hvis du har opdaget et hul eller en flænge i teltdugen, kan du ordne det med en speciel PVC-lim og PVC-lapper, der matcher teltdugen. Til knækkede øjehuller finder du også et øjesæt i reparationssættet. Med den medfølgende hammer og de ekstra øjer kan du hurtigt lave nye øjehuller i teltdugen.

Service og garanti: Fordele ved køb hos Teltpartner

Oplev fordelene ved vores mange års erfaring inden for opbevaringstelte, vores fremragende service og særlige kundesupport - også efter købet.

Hos Teltpartner.dk giver vi dig flere forskellige garantier. For eksempel en garanti på gennemrustning af rammen eller en langtidsgaranti på PVC-teltdugen (betinget af korrekt montering og brug). Spørg gerne efter de produktspecifikke garantier, når du har fundet det telt, der passer dig bedst.

Helt unikt hos os: For størstedelen af vores telte kan vi endda garantere, at du i 10 år fra købsdatoen, altid vil kunne købe de nødvendige reservedele. Det vil også sige at skulle uheldet være ude, og der er forsvundet en forbinder, siden teltet sidst var i brug, eller nogen er kommet til bakke ind i teltet med sin lastbil, og et af rørene i rammen er blevet bukket. Så er det ikke nogen katastrofe. Hos os kan du altid bestille de enkelte reservedele du mangler, og de bliver leveret, så hurtigt som muligt - direkte fra vores lager.

Ekspert-rådgivning

service-william

Lignende produkter

*1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.
*25 Rivestyrke er målt i en enakset trækprøvning med et 5 cm bredt stykke presenning, i henhold til DIN EN ISO 13934-1. Den oplyste værdi er således rivestyrken for et 5 cm bredt stykke af vores presenning.