ekskl. moms
Sale: -10 %
Spar 10 % på alle drivhuse, højbede, redskabsskure og hyndebokse
gfp10
10 %

Foliedrivhus

Størrelse
Pris
Alle filter
14 Produkter
Sorter:
 

Lignende produkter

Køb af et foliedrivhuset med grøn folie

Foliedrivhuset - stabilt, med vinduer og døre

Et foliedrivhus eller folietunnel er det optimale alternativ til et drivhus: hurtigt opført, stabilt, vejrbestandigt, lyst - for en sund plantevækst! Køb dit foliedrivhus nu hos den faglige forhandler!

Fordele ved vores foliedrivhus, der overbeviser

En gennemsigtig drivhusfolie - for meget lysindfald

Vores drivhus har en gennemsigtig folie. Fordi drivhusfolien er gennemsigtig, får drivhusets indre godt af et højt lysindfald. En stor fordel for dine planter, for: Lys fremmer deres vækst. Selv middelhavs- og eksotiske planter kan dyrkes perfekt her takket være lysindfaldet!

Folien i vores drivhus består af rivfast og slidstærk PE. PE er et let materiale, så drivhusfolien kan let trækkes over kuppeltaget. Lethed betyder dog ikke, at PE-folien er af ringe kvalitet - tværtimod! Vores PE-folie til drivhuset er en gennemgående, ét stykke.

Rivefast drivhusfilm i detaljer

Dette har en gennemgående drivhusfolie

Takket være den gennemgående folie i drivhuset holdes konstruktionen samlet og samtidig opnås en øget stabilitet. Visuelt opstår der også et billede af en folietunnel, og du slipper for den kedelige samling og montering af individuelle drivhussider.

  Til sammenligning: et drivhus lavet af film vs. polykarbonat

  Uanset om du køber et klassisk drivhus eller en tunnelfolie/foliedrivhus - begge drivhuse er tilgængelige, beskytter mod dårligt vejr og er designet til professionel dyrkning af (grønsags-)planter. En anden lighed: professionel kvalitet. Både et polycarbonatdrivhus og et foliedrivhus er lavet af metal og er derfor meget stabile.

  Rivefast drivhus med grøn film

  Drivhus lavet af folie

  • billigere i pris
  • hurtigere opsat
  • meget let og fleksibel at bruge
  • kræver ingen fundering
  Robust drivhus af polycarbonat

  Drivhus af polycarbonat

  • egnet til helårsbrug
  • mere lysgennemtrængelig
  • højt UV-bestandig og brydningssikker
  • fast forbundet med jorden

  For øvrigt: Hvordan man træffer det rigtige valg

  Hvis du har et begrænset budget eller ønsker stor fleksibilitet med hensyn til placeringen, er du bedst tjent med et foliedrivhus. Foliedrivhuse er også klar til brug med det samme takket være den hurtige montering. Hvis du vil dyrke og høste hele året, anbefaler vi et klassisk drivhus. Et foliedrivhus er kun beregnet til midlertidig (have-)brug.

   Foliedrivhuset er stabilt - takket være robust stål

   Hvert foliedrivhus i vores udvalg er fremstillet af fuldt galvaniseret stål og derfor yderst stabilt. Takket være den fulde galvanisering indvendigt og udvendigt er folietunnelen stød- og ridsebestandig samt beskyttet mod korrosion og rust. Stål har også en høj egenvægt, hvilket giver folietunnellen stabilitet. Det er også vigtigt at fremhæve den runde konstruktion. Den kendetegnes ved en god (vind-)bæreevne og er en kombination af skrue- og klikstænger, så irriterende enkeltdele undgås. For et stabilt foliedrivhus sørger desuden bundrammen. Metalrammen sikrer og fikserer stellet på jorden og øger folieteltdrivhusets stabilitet mange gange.

   Foliedrivhuset er stabilt - takket være robust stål

   Foliedrivhuset er velegnet til dyrkning af tomater

   Vores plantehus er det ideelle tomatfoliedrivhus, der opfylder plantens grundlæggende behov: for tørhed, godt cirkulerende luft og varme. Takket være den gennemgående tag- og sidepladeflade og en XXL-bundskørte forbliver det indre af vores folietomatdrivhus altid tørt. De integrerede vinduer i drivhusfolien sørger for god luftcirkulation. Solen opvarmer også luften i foliedrivhuset på naturlig vis, så den bliver varmere end den udendørs luft - optimalt for sund tomatvækst! Generelt hjælper et tomatdrivhus af folie, ligesom et tomatdrivhus uden folie, med hurtigere vækst og en tidligere høsttid end frilandsdyrkning.

   Hvornår kan tomater sættes i foliedrivhuset?

   Generelt kan dine tomatplanter allerede sættes i drivhuset i slutningen af april, begyndelsen af maj. Men vær opmærksom på, at beliggenheden samt de aktuelle klima- og vejrforhold skal tages i betragtning.

    Vinduer og døre for et godt ventileret foliedrivhus

    Det særlige ved vores foliedrivhus: Det er udstyret med vinduer og med en dør i hver gavlside. Den store fordel ved denne opsætning er, at du til enhver tid kan ventilere foliedrivhuset effektivt og fleksibelt kan bestemme, hvornår du foretrækker det åben eller lukket. Hvis du ønsker at lukke dit gangbare drivhus, kan dette nemt gøres med de praktiske lynlåse.

    Helt konkret er foliedrivhuset udstyret med 2 lynlåsdøre, som også kan rulles op. Så hvis du har brug for hurtig adgang til bedet til f.eks. tungere, større baljer eller hylder, vil du sætte pris på rulledøren.

    Et godt ventileret foliehus takket være indgange

    4 fordele ved vores vinduer:

    1. 1

     gennemsigtige og lukker masser af lys ind

    2. 2

     inkluderer en netfilm, der beskytter mod insekter og fugle

    3. 3

     kan ligesom dørene rulles op og bruges fleksibelt

    4. 4

     lukkes med velcro og fastgøres til drivhusets presenning

    Vores størrelser på foliedrivhuse

    Vi fører foliedrivhuset i forskellige størrelser: fra små til store. For enhver størrelse kan arealet individuelt udnyttes, standhøjden i midten er ca. 2 meter for alle.

    Størrelse på foliedrivhuseKvadratmeter gulvareal
    2x3 m
    6 m²
    3x4 m
    12 m²
    3x6 m
    18 m²
    3x8 m
    24 m²
    4x6 m
    24 m²
    4x8 m
    32 m²
    4x10 m
    40 m²

    Foliedrivhus til selvbyggeri

    Hvert foliedrivhus i vores online-shop er konstrueret til selvbyggeri. Begynd først med rørstellet og bundrammen, før du derefter trækker den gennemgående drivhusfolie over konstruktionen. En ekstra, medhjælpende person er tilrådet til dette trin. Afslutningsvis kan du bruge burrebåndet til at fastgøre folietunnellens folie til bundrammen - og så er dit (have-)tunnel klar! Som du kan se, kan foliedrivhuset samles ukompliceret og hurtigt - helt uden ekspertise. Vi anbefaler dig blot at følge opbygningsvejledningen til dit foliedrivhus, som stilles til rådighed som PDF.

    Apropos at bygge foliedrivhuset:

    Til vores folietunneldrivhus kræves der ingen fundering. Når du har fundet den rigtige placering til foliedrivhuset og har monteret huset, kan du straks plante din frugt eller grøntsager direkte i bedet i jorden.

     Ofte stillede spørgsmål

     Hvordan kan jeg gøre mit foliedrivhus stormbestandigt?

     Hvad taler for og imod at købe et brugt foliedrivhus?

     Vores service

     Hos os kan du billigt købe gangbare og kvalitativt førsteklasses foliedrivhuse med grøn PE-netfolie. Vi fører forskellige bredder og længder i vores sortiment - passende til enhver (have-)brug! Er der stadig spørgsmål om produktet? Ville du gerne have rådgivning om vores drivhuse? Intet problem - vores ekspert-kundeservice er der for dig!

     Ekspert-rådgivning

     service-william

     Lignende produkter

     *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.