ekskl. moms

Pergola

Størrelse
Farve
Kvaliteter
Alle filter
14 Produkter
Sorter:
 

Lignende produkter

Køb af en fritstående pergola

Fritstående designpergola til haven & terrassen

En pergola er et absolut blikfang i haven og på terrassen - enten som fritstående overdækning eller direkte på huset. Køb din pergola billigt hos faghandlere nu!

Det, der kendetegner vores pergola

Enhver pergola forener komfort med funktionalitet hos os: Deres tag er lette at justere, materialerne er vandtætte og stabile, og designet er moderne og yndefuldt på samme tid. Perfekt som samlingspunkt i haven, som skyggegiver, som terrasseoverdækning eller som friluftsoase!

En pergola med lameltag eller solsejl

De 4 vigtigste fordele ved begge terrassedæk:
Lameltag-pergolaSolsejl-pergola
Pergola-lameltag af stål eller aluminium
Pergola-stofdækning af polyester med PU-belægning
Tag inkluderet integreret afløbssystem
inkluderer polykarbonatplade til det indfældede sejl som beskyttelse mod regn
Pergola-lameller kan justeres let med krumtap
Sejlet kan åbnes helt
Kan bruges året rundt
Pergola-tag med skinnesystem inklusive magnetisk stop

En pergola med solsejl

En pergola med solsejl giver optimal solbeskyttelse. Sejlet giver en luftig følelse og giver skygge - ideel til varme sommerdage! Plus: Det skaber en lys, indbydende atmosfære og bringer feriestemning ind i din egen have. Unikt ved Classic-modellen: sejlbeklædning. Træk taget tilbage til sin 'parkposition', og en lysgennemtrængelig polykarbonatplade beskytter dit sejl mod regn og snavs. I modsætning til en plexiglas- eller stofafdækning, er denne plade kendetegnet ved en meget høj holdbarhed og UV-beskyttelse 50+.

Robust pergola med dekorativ markise

En pergola med lameltag

En pergola med lameltag er af høj kvalitet og kan bruges året rundt. Udover sol- og UV-beskyttelse modstår denne overdækning også sne og dårligt vejr. Dette skyldes materialet - lameller af stål eller aluminium sikrer en høj kvalitet. Unikt for vores pergolaer med lameltag er det store åbningsvinkel. Jo større åbningsvinkel på lamellerne, jo bedre kan de rettes mod sollyset. På premium-pergolaer er den maksimale åbningsvinkel ca. 105°, og på deluxe-modellerne endda ca. 135° - perfekt til enhver solindstråling!

Robust pergola med robust lameltag

Din ønske: et fast tag inklusive insektskærm?

Dette opfyldes med deluxe-terrasseoverdækningen. Terrassetaget består af pulverlakerede, hulprofilerede aluminiumslameller med dækskiver. Disse lukker hulrummene og forhindrer således, at hvepse, myrer osv. kan yngle der.

  Vores pergola er lavet af metal

  I modsætning til konkurrencepergolaer bruger vi ikke plastikdæksler til enderne af komponenterne. Komponentenderne er svejset, hvilket gør dem meget holdbare - ideelle til langvarig (have) brug! Uanset om det er af stål, aluminium eller begge dele - hos os finder du en pergola, der passer nøjagtigt til dine krav!

  1. 1

   Classic

   Foretrækker du en stålpergola, vil du finde den i vores Classic-variant. Denne er fuldt ud vejrbestandig og korrosionsbestandig - takket være pulverlakering. Stolpens tykkelse er ca. 80 x 80 mm.

  2. 2

   Premium

   Vores premium-pergola forener metallerne stål og aluminium i en konstruktion: Stolperne er lavet af rustfrit aluminium, tværbjælkerne og lamellerne af robust stål - den perfekte, 2 i 1 fritstående pergola! Takket være pulverlakering er konstruktionen også korrosions- og vejrbestandig. Stolpens tykkelse i denne kvalitet er ca. 100 x 100 mm.

  3. 3

   Deluxe

   Vores deluxe-pergola består udelukkende af aluminium og er takket være pulverlakering korrosions- og vejrbestandig. Med en stolpetykkelse på ca. 140 x 140 mm er den desuden ekstremt massiv og adskiller sig dermed ved en førsteklasses stabilitet. At 'massiv' dog ikke nødvendigvis betyder 'meget arbejde', viser denne aluminiumspergola. Takket være højt formonteringsniveau og få skruer er pergolaen af aluminium hurtigt monteret!

  De vigtigste forskelle mellem vores pergolakvaliteter

  ClassicPremiumDeluxe
  Tag
  Solsejl
  Lameller
  Lameller
  Tagmateriale
  Polyester med PU-belægning
  Stål
  Aluminium
  Konstruktion
  Af stål
  Af stål med aluminiumsstolper
  Af Aluminium
  Højde (hovedhøjde)
  ca. 2,20 m
  ca. 2,25 m
  ca. 2,25 m
  Stolpetykkelse
  ca. 80 × 80 mm
  ca. 100 × 100 mm
  ca. 140 × 140 mm

  Fordele ved en metal- vs. træpergola

  En stor fordel ved en aluminiumspergola: den er meget rustbestandig og let. En stålpergola har derimod en større vægt og er derfor meget modstandsdygtig. De har dog begge det tilfælles, at de er vandtætte, stabile og lette at vedligeholde. En metalpergola er således en meget vejrbestandig og stabil konstruktion. En træpergola derimod er følsom over for vejr og kræver vedligeholdelse. Hvis du dog ikke ønsker at undvære det naturlige udseende af træ, er en metalpergola i en forbløffende ægte træeffekt et attraktivt alternativ.

  Pergola af træPergola af metal
  Følsom over for vejr
  Vejrbestandig
  Skal males, lakkes og slibes
  Kræver ingen vedligeholdelse
  Billigere pris
  Højere pris, men højere kvalitet

  Vandtæt pergola med integreret regnvandsrendesystem

  Takket være et integreret vandafledningssystem er hver lamelpergola i vores onlinebutik 100 % vandtæt. Det nævnte system leder regnvand gennem de indvendige regnvandsskinner ned i stolperne. Takket være det avancerede 'dryp-fri' design af deluxe-terrasseoverdækningen forhindres resterende regnvand også i at dryppe ned på dine havemøbler.

  Vandtæt pergola takket være regntagssystem

  Allerede vidst?

  Ved vores deluxe-terrasseoverdækning er krumtappen til betjening af taget integreret i stolpen, så mekanikken næsten er usynlig. Det samme gælder for alle skruer - rent og minimalistisk - en rigtig designpergola!

   En pergola til selvbygning

   Enhver pergola i vores butik er designet til selvbygning. Der kræves hverken en monteringsservice eller udvidet faglig viden for at bygge pergolaen. For at afslutte monteringen så hurtigt som muligt anbefaler vi dog grundlæggende håndværksmæssige færdigheder samt at bede om hjælp fra venner og familie og støttehænder i forvejen. Derudover er vores pergolabyggesæt egnet til både fritstående og terrassemontering. Beslut, hvor du gerne vil montere og placere dit valgte produkt! Hold dig venligst altid til vores pergolaopsætningsvejledning, som er tilgængelig for dig som PDF, og afvig ikke fra denne.

   Hvad er en pergola overhovedet?

   Sin oprindelse skylder begrebet "pergola" det latinske ord "pergula" og betyder oversat "forhus" eller "tilbygning". Oprindelsen af ​​begrebet "pergola" kan føres tilbage til oldtiden. På det tidspunkt stod det for udsmykningen af ​​luksuriøse villaer - helt op til renæssancen, hvor pergolaen fandt værdi som et klassisk bygningselement i haven og som solbeskyttelse. Specifikt bestod pergolaen af søjler, der forbinder huset med terrassen og, takket være klatrende planter, skyggede dette overgangsområde. I dag bliver pergolaen stadig defineret som en "klædt gang" i Duden. Men siden renæssancen har begrebet udvidet sig yderligere, så spørgsmålet "Hvad er en pergola?" ikke længere kan besvares så let med "en klædt gang". I dag kan en pergola også være en anlægskonstruktion (f.eks. mod en væg), en klatrestativ, en udvidelse af huset, men også et fritstående bygnings- & designelement. Især på terrassen bruges pergolaen gerne som terrasseoverdækning.

   Hvordan ser en pergola ud?

   I dag består en (terrasse-)pergola af understøttende søjler, bjælker og eventuelt et tag. Konstruktionsmæssigt ligner pergolaen derfor meget en pavillon. Men i modsætning til en pavillon er en pergola ikke nødvendigvis forsynet med et tag for at blive betegnet som sådan. Men hvis der er et blødt- eller lameltag på en pergola, kan dette åbnes og lukkes helt - i modsætning til en pavillons.

    Ofte stillede spørgsmål

    Giver pergolaen plads til dekoration?

    Hvad koster en pergola egentlig?

    Vores service

    Har du spørgsmål om 'Terrasseoverdækning'? Er du f.eks. i tvivl om, hvorvidt en pavillon er mere velegnet til din terrasse som sol- eller privatlivsafskærmning? Det er ikke noget problem! Du er velkommen til at kontakte vores dygtige kundeserviceteam!

    Ekspert-rådgivning

    service-william

    Lignende produkter

    *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.
    *127 Bemærk, at stolperne er i trælook, men lamellerne eller det bløde tag leveres ikke i denne farve.