Telefonisk ekspertrådgivning på: 0045-78777598
 • 10 års reservedelsgaranti
 • Professionel kvalitet i topklasse
 • Ekspertrådgivning: +45 78777598

Køb pavilloner: holdbare, stabile og af bedste kvalitet

Køb pavilloner: holdbare, stabile og af bedste kvalitet

Hos Teltpartner lever og ånder vi for telte og pavilloner. Hvis du gerne vil købe en billig pavillon online, er du det rigtige sted hos os:

 • Enestående service og personlig rådgivning
 • De bedste materialer
 • 10 års garanti for lagerføring af reservedele
 • Stort udvalg og hurtig levering

Et stort udvalg af moderne pavilloner fremstillet af kvalitetsmaterialer

Solide pavilloner til alle formål. Hvis du leder efter en overdækning mod regnvejr og skyggegiver, har vi de rette løsninger til enhver lejlighed. Alle modeller er vandtætte og UV-resistente.

Vores pavilloner - har vi i mange forskellige mål og design

Vi har forskellige størrelser, design, farver og materialer at vælge mellem. Størrelserne spænder fra en pavillon i 2x2 m, til et rummeligt 8x36 m partytelt.

De mest populære størrelser er 3x3m, 3x4m, 3x6m og 4x4m.

Du kan vælge mellem forskellige materialer - både til metalrammerne og til teltdug. Alle rammer og rørkonstruktioner på alle vores pavilloner er stabile og holdbare, og der kan vælges imellem aluminium- og stålvarianter. Teltdugen kan være lavet af PE, PVC eller kvalitetspolyester med en ekstra PVC-belægning. Havepavilloner har vi også med hardtop-tag lavet af polycarbonat-plader.

Vores vandtætte pavilloner kan vi tilbyde i et bredt udvalg af farver. For partytelte er hvidt det klassiske valg, men i vores sortiment er der også partytelt i mørkegrøn eller grå og i forskellige stribede mønstre. Det kan ske, at salgsboder eller messestande ved bestemmte events, kun må opstilles hvis de er hvide. Til alle andre formål vi foldetelte i 12 forskellige farver. Vores havepavilloner tilbyder vi i fire elegante farver, i to forskellige design-linjer. Her kan du vælge imellem vores "Rendezvous"-linjes klassiske look eller den moderne stil i vores "Sunset"-linje, hver linje fås i Classic, Premium eller Deluxe (hardtop) modellerne. "Sunset Deluxe"-modellen i farven stone, er for eksempel et ægte blikfang i haven.

Teltpartner: Vi står for #TENTLOVE

Der er kun én ting, vi tænker på: at tilbyde dig den optimale løsning mellem dem højeste kvalitet til en billig pris! Selvfølgelig har vi som telteksperter også nogle gode tips til dig. Læs videre og lær mere om hvordan du vælger den pavillon, der bedst passer til dine behov.

Teltpartner - Toolport GmbH

Det bedste udvalg

Vores sortiment af vejrstabile pavilloner og partytelte består af et stort udvalg af mål, farver og design - du vil helt sikker være i stand til et finde det perfekte produkt der opfylder dine behov hos os.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig via telefon:

+45 787 775 98
Mandag-Fredag 9 - 18

Guide: Hvordan du finder den rette pavillon eller det perfekte partytelt

Easy Up Pavilloner: foldbare, stabile og vandtætte!

Der er ingen overdækning der giver ordentligt ly og læ, og samtidigt er så praktiske og mobile som Easy Up-pavillonerne (nogle gange kaldt "foldetelte"). Og heler ikke nogen, der kan sættes op lige så hurtigt. Vores solide Easy Up pavilloner er foldbare, og kan let transporteres i den medfølgende transporttaske. De sættes op uden brug af værktøj inden for få minutter. De er 100% vandtætte og fås i mange størrelser og farver. Hos os finder du en Easy Up-pavillon, der giver dig optimalt ly for regn og skygge for solen når du skal opholde dig i længere tid udendørs!

Sådan bruges Easy Up pavilloner oftest:

 • Som bod til f.eks. loppe- eller kræmmermarked. Easy Up pavilloner sættes op hurtigt, og de giver dig som salgsbod, en optimal beskyttelse mod vind og vejr. De mest populære størrelse for denne type af anvendelse, er 3x3 m, 3x4,5 m og 3x6 m.
 • Som overdækning og ly til festlige lejligheder eller grillfester, i din have. Her kan du få en pavillon i f.eks. 3x3 m til at give skygge til en buffet ,eller i 3x6 m til en mindre forsamling.
 • Som ly- og lætelt ved sportsbegivenheder, for eksempel som overdækning til udskiftningsbænken eller til dommerbordet.
 • Til professionelt brug til eventbureauer, restauranter eller forlystelsesparker. De større modeller, 4x4 m, 4x6 m, 4x8 m og 5x5 m, fungerer ideelt som eventtelt til større arrangementer.
 • Som ly og læ til udendørsbarer, madtelt og event-catering har en 3x6 m pavillon masser af plads til et langt bord og gæster.
 • Som fortelt til campingvogne eller for at give ekstra plads ved indgangen til dit hus, er pavillonerne på 2x2 m, 3x2 m eller 3x3 m også meget populære.
 • Som mobilt overdækket arbejdsområde til havearbejde eller håndværk - også som skyggegiver til meget varme dage. Her passer de mindre modeller, fra 2x2 m
 • Som havepavillon eller terrasseoverdækning. For eksempel er vores vandtætte pavilloner især egnet som en baldakin over havemøbler eller sandkasser.
 • Som salgspræsentationsbod: Pavilloner til udstillinger er normalt på 2x2m eller 3x3m.
 • Andre anvendelsesmuligheder: så som cateringtelt, rygetelt eller som ekstra gæsteværelse om sommeren.

I modsætning til partytelte er Easy Up pavilloner beregnet til hurtig opsætning, hyppig transport med korte opbevaringsperioder - et ideelt tilbehør til spontane fester. Da Easy Up pavilloner er foldbare, kan de hurtigt pakkes sammen i en transporttaske efter brug. i haven eller andre steder.

Forresten: Vidste du, at vi garanterer lagerføring af alle reservedele til størstedelen af vores Easy Up pavilloner, i 10 år fra købsdatoen?

Hvilke materialer fås Easy Up pavilloner i?

En pavillon eller et telt består normalt af to komponenter: Tagdug og teltramme. Vi bruger 100% vandafvisende, kvalitets-polyester med en ekstra PVC-belægning, i forskellige styrke, som tagdugsmateriale til vores foldepavilloner. Alle sømme er båndforseglet, så alt forbliver rent og tørt under pavillonen, selv i den ustadige danske sommer. Foldepavilloner fås i mange forskellige farver, hvor grøn, antracit og rød er blandt de mest populære. Ved andre begivenheder. såsom bryllupper, er hvide pavilloner sandsynligvis mere passende.

Rørkonstruktion
Til vores Easy Up pavillonernes ramme, er der to forskellige materialer at vælge imellem. Begge materialer er af høj kvalitet der garanterer stabilitet.

Aluminium
 • Let og nem at transportere
 • Høj korrosionsbeskyttelse
 • Velegnet til hyppig opsætning og nedtagning
 • Sekskantet eller firkantet rørprofil
Stål
 • Tungere, men god værdi for pengene
 • Velegnet til lejlighedsvis opsætning og nedtagning
 • Firkantet rørprofil

Hvordan du vælger de rette mål til din pavillon?

Vi tilbyder vandtætte foldepavilloner til billige priser fra 2x2m eller 3x3m og op til 5x5m i vores webshop. Den rigtige størrelse afhænger af, hvad du skal bruge din Easy Up pavillon til. Hvis et bord stående under Pop Up pavillonen, er en tommelfingerregel altid at have mindst en meter plads rundt om bordet. Har du brug for en vandtæt pavillon som f.eks. tag i en salgsbod? I så fald er det en god ide at opmåle alle de ting, der skal placeres under overdækningen. Ligeledes, hvis du har et køretøj eller en maskine, der skal beskyttes mod nedbør. Hvis du har brug for et sted med skygge for op mod 4 personer, er størrelsen 3x3 m sikkert stort nok. Afhængig af størrelsen kan en vandtæt foldepavillon bruges til rigtig mange forskellige formål.

Sidedele: ja eller nej?

Sidedelene på Easy Up pavilloner fungerer udmærket som afskærmning mod nysgerigge blikke og som yderligere beskyttelse mod vind og vejr. Selv hvis du kun bruger Easy Up pavillon som skyggegiver, vil siderne være en god ide, når solen begynder at gå ned. Sidedelene kan ophænges i én eller flere sider af pavillonen. Du kan få sider med lynlåsdør der er halvt åbne, sider med vinduer eller sidevægge helt uden vinduer, ligesom det passer til dine behov. Disse vil fungere som ekstra beskyttelse mod regn, vind eller som afskærmning, så man ikke kan se ind i pavillonen udefra.

Tip: Med panoramavinduer er der også et indbygget rullegardin , så man kan få fred, når man har brug for det.

Vis alle Easy Up pavilloner

Partytelte

Du behøver ikke længere at aflyse udendørs arrangementer på grund af vejret: Vores partytelte er 100% vandtæt og giver dig den optimale overdækning til, havefester, sportsbegivenheder, foreningsfester og fungere endda også fremragende som overdækning til svømmebassiner. Forresten: i modsætning til mange andre telte er Teltpartners partytelte designet til at give optimal luftcirkulation uden træk.

De lejligheder, som et partytelt er bedst egnet til:

 • Til havefester, grillfester eller familiefester. Afhængigt af antallet af gæster, om gæsterne skal side ned eller buffetbordets størrelse, er telte i størrelser fra 3x6 m til 4x8 m gode som overdækning til festen.
 • Som et rygetelt til restauranter, enten ved almindelig restaurantdrift eller som ekstraudstyr ved særlige lejligheder.
 • Som ly til gæster og som madtelt til brylluper, foreningsfester eller sportsbegivenheder.
 • Som overdækning til pools, spa, så du undgår blade og snavs i vandet og en dukkert altid er indbydende, uanset vejret.

PE eller PVC - hvordan vælger du den rigtige teltdug?

Partytelte har enten PE- (Polyester) eller PVC-teltdug. For at give dig en idé om, hvordan de to materialer føles: PE ligner det materiale de blå indkøbsposer fra en velkendt svensk møbelforretning, mens PVC føles mere solid, i retningen af en lastbilspresenning.

PE (Polyester)
 • Let og praktisk
 • Nem at transportere og håndtere
 • Pladsbesparende opbevaring
 • Billigere end PVC
 • Til lejlighedsvis brug
PVC (Polyvinylchlorid)
 • Kraftig og holdbar
 • Til brug året rundt
 • Brandhæmmende, fås også som brandsikkerhedscertificeret

Vælg den rigtige størrelse til dit partytelt

Vi har et stort udvalg af partyteltstørrelser fra 3x2 m og helt op til 8x36 m. Hos os vi du helt sikkert finde det telt, du leder efter. Foldbare partytelte finder du under vores Easy Up Pavillon-kategori.

Ved du antallet af gæster, men er stadig ikke helt sikker på, hvilken størrelse der passer hertil? Som tommelfingerregel gælder - antallet af stående personer x 0,5 = pladsbehov i m². Så hvis f.eks. 100 gæster er inviteret til et arrangement hvor man står op, har du brug for et partytelt med mindst 50 m² plads. Her vil f.eks. et partytelt, der måler 5x10 m være ideelt. Hvis du har stolerækker i teltet eller folk skal side til bords, ændres denne formel. Du kan finde ud af mere om dette emne i vores guide "Hvilken partyteltstørrelse har jeg brug for?".
Og endnu et nyttigt tip: Vores partytelte kan også forbindes med hinanden, med en forbindelsesrende. Så har dine gæster dobbelt så meget plads, hvis det skulle være nødvendigt!

Du har masser af indgangsvarianter med sidedelene

Lukket i gavlen, åben på siden? Du kan montere eller undlade sidedele og gavlvæggene enkeltivs på vores festtelte. For eksempel kan du lave yderligere indgange på siderne eller fjerne alle sidedele på varme dage.

Nyd vores produkter i lang tid

Alle partytelte har en fuldt galvaniseret, korrosionsfri stålramme, hvilket gør dem langtidsholdbare. For at et partytelt skal holde så længe som muligt, er to ting særligt vigtige. For det første skal teltet vedligeholdes og opbevares korrekt. For det andet skal det beskyttes korrekt mod vind eller sne. Du kan finde passende tilbehør til begge dele samt nyttige tip og tricks i vores guide.

Vis alle partytelte
Partytelt som perfekt ly og læ ved udendørs arrangementer

Havepavilloner

Havepavilloner med solide metalrammer i en klasse for sig. Brug dem til at skabe en afslappet feriestemning på din terrasse, eller som et ekslusivt opholdssted på din græsplæne. Nyd en stille stund for dig selv udendørs eller slap af med din familie og dine venner i vores moderne og 100% vandtætte havepavillon, uanset vejret. I regnvejr, beskytter det robuste hardtop-tag lavet af polycarbonat-plader eller den vandafvisende teltdug dig mod nedbør. Både hardtop-tage og teltdugs-tage giver dig og dine havemøbler en høj UV-beskyttelse. Hvis du er på udkig efter en foldbar havepavillon til udendørs brug, kan du finde den i vores Easy Up pavillon-kategori.

Vil du have lidt mere privatliv og afskærme dig mod nysgerrige blikke i din have eller på terrassen? Din havepavillon kan lukkes lynhurtigt ved hjælp af de medfølgende sidegardiner, så du undgår nysgerrige blikke og samtidigt er beskyttet mod sol og regn.

Rammer

Du kan vælge mellem to vejrbestandige metaller, når du vælger rammematerialet til din havepavillon. Sammenlignet med jern er begge materialer særligt solide såvel som holdbare og modstandsdygtige mod korrosion. Aluminiumspavilloner er lettere og derfor et populært valg til mobil brug.

Aluminium
 • Let
 • Særlig modstandsdygtig mod korrosion
 • Firkantet rørprofil
Stål
 • Tungere, men billigere end aluminium
 • Beskyttet mod korrosion med en pulverlakering
 • Enten runde eller firkantede profilrør

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?

Inden du køber en metal-pavillon til din have, er det fornuftigt, først at måle efter hvor meget plads du har der hvor pavillonen skal stå. Husk også at tage hensyn til pavillonens højde, for at være sikker på at den ikke rammer træer eller udhæng fra bygninger. Afhængigt af hvor mange personer du vil have plads til i din pavillon og hvilke havemøbler du vil have stående, kan du vælge imellem forskellige størrelser.

Til brug om sommeren eller egnet til helårsbrug?

Vi har havepavillon med to forskellige tag-alternativer: enten hardtop-tag eller teltdugs-tag.

Begge alternativer beskytter naturligvis godt mod regnvejr og sollys, men teltdugs-tag er ikke beregnede til at bruges om vinteren. Derimod gør polycarbonat-tagplader, som ligner glas men er mere brudsikre og lettere, havepavilloner egnede til helårsbrug.

Vores Deluxe-modeller har hardtop-tage (med polycarbonatplader) som ikke bare er vandtætte og robuste, men har også en høj snelastevne. Hvor mange kg/m² de kan tåle, ses i specifikationerne af de enkelte pavilloner. Vores Deluxe havepavilloner er derfor den perfekte løsning når det kommer til helårsbrug.

Polyester-teltdugstag
 • 100% vandtætte
 • Bør afmonteres om efteråret
Polycarbonat-plader
 • 100% vandtæt
 • Vindtæt og velegnet til brug året rundt
Vis alle havepavilloner
Havepavillon til overdækning af svømmebassin

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opvarmer du en pavillon?

Selvom pavilloner generelt ikke er konstrueret til at blive opvarmet, betyder det ikke, at du ikke kan hæve temperaturen et par grader på kolde dage, så længe din pavillon har fire sider. Hvis du vil gøre rummet dejligt og varmt, skal den opvarmning du vælger af sikkerhedsmæssige årsager, være egnet til indendørs brug. Selvom vores pavillonmaterialet er flammehæmmende, skal du altid være forsigtig! Afstanden mellem varmeapparat og teltdug skal være stort nok til at forhindre brandfare. Et varmeapparat, der bruger en gasflaske til opvarmning og elektricitet til at fordele den varme luft i hele rummet, anvendes ofte.

eltpartners pavilloner er 100% vandtætte og behøver ikke at blive imprægneret. Sømmene er båndforseglede og vandtætte. . Pas på, for der er også tekstilpavilloner eller stof-tagduge uden forseglede sømme på markedet. Disse kan undertiden lade fugtighed trænge igennem materialet. Hvis du vil kan du give dine pavilloner en ekstra beskyttelse mod snavs, ved at bruge imprægneringsspray, der forhindrer snavs i at sætte sig fast til stof-teltdugen. Disse imprægneringsspray finder du i vores sortiment af pavillontilbehør.

En pavillon anses som værende vandtæt, når tagdugen ikke lader vand trænge igennem. En teltdug af kunststof forhindrer dette. Sømmene på Teltpartners produkter er også båndforseglede, så fugtighed ikke kan trænge igennem dem. Vores havepavillon med hardtop-tag er også vandtætte, da taget er fremstillet af solide polycarbonat-plader.

Easy Up pavilloner eller partytelte er ikke faste bygninger, men midlertidige konstruktioner. Særlige regler gælder for disse på grund af deres midlertidige brug. På den anden side er havepavillon normalt beregnet til at blive stående det samme sted i længere tid af gangen og anses derfor ikke som værende midlertidige konstruktioner. Selvom du normalt ikke behøver en byggetilladelse, er dette altid et spørgsmål der skal afgøres af lokale myndigheder. Du bør derfor rådføre dig med de lokale myndigheder, inden du opstiller en permanent pavillon.

Hvis du gerne vil være lidt kreativ, fås Easy Up pavilloner også i flere forskellige farver. Fra forskellige nuancer af hvid til f.eks. orange, lilla eller mørke grå. Hvis det er en stilfuld, sort pavillon, du har brug for, er det også her du bør kigge.

Mere afdæmpede farver fås vores havepavillon i, f.eks champagne, loft grey, stone og cappuccino.

Partytelte kan købes i hvid, grå og mørkegrøn eller i hvidt med elegante farvede striber.

 • 1*)
  Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.