ekskl. moms

Partytelt 3x9

Køb et Stabilt Partytelt 3x9 til Dit Næste Arrangement

Planlægger du en (have-)fest og leder du efter et kvalitetsfuldt telt i størrelsen 3x9 meter? Et festtelt 3x9 skal være cirka 27 m² stort og frem for alt være vandtæt og stabilt? Så vil du elske partyteltet 3x9!

Uanset om det er til et bryllup eller en havefest, er partyteltet 3x9 meter perfekt til dine udendørsaktiviteter – selv under barske vejrforhold! Køb dit partytelt 3x9 nu til en favorabel pris hos din specialistforhandler!

Partytelt 3x9

Andre størrelser af partytelte

Vandtæt og Stabil: Partytelt 3x9 i Topkvalitet

Partyteltet 3x9 meter er tilgængeligt i to materialer: PVC og PE. Sømmene på PVC-materialet samt på PE-plastens tagflader er svejsede og ikke syede, hvilket gør partyteltet 3x9 meter 100 % vandtæt. Hvis du vælger en brandhæmmende PVC-plast, er dit partytelt desuden certificeret efter EN-13501-1.

Men partyteltet 3x9 er ikke kun vandtæt, det er også stabilt. Dette skyldes primært den højkvalitets stålkonstruktion. Denne konstruktion består af stålrør, der er fuldt galvaniserede indvendigt og udvendigt, hvilket beskytter mod korrosion, ridser og UV-stråling.

køb et stabilt festtelt 3x9

Nem Montering: Festtelt 3x9 på Ingen Tid

En af de store fordele ved vores festtelte: den lette opstilling. Dette gælder også for festtelte i størrelsen 3x9 meter, som er ukompliceret og nemt at samle. Med din levering følger en detaljeret trin-for-trin-opstillingsvejledning til dit festtelt 3x9, der ikke efterlader nogen spørgsmål ubesvarede.

Ønsker du at få et forhåndsblik på opstillingsvejledningen for festteltet 3x9? Klik blot på dit ønskede festtelt i vores onlinebutik og download vejledningen nemt som en PDF. Derudover finder du tips til montering af taget, siderne og hele konstruktionen i vores opstillingsguide.

Det robuste 3x9 m festtelt er nemt at sætte op

Matchende tilbehør til det 3x9 m store partytelt

Se tilbud på tilbehør

Ekspert-rådgivning

service-william
*1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.