ekskl. moms
Spar som en champion: yderligere -10%!
Få yderligere rabat på Easy Up pavilloner indtil 15.07.24!
sport10
10 %

Easy Up Pavilloner

Størrelse
Farve
Sidedele
Alle filter
369 Produkter
Sorter:
 
Side 1 af 19 sider

Lignende produkter

Anbefalet tilbehør til easy up pavilloner

Sådan forbedrer du stabiliteten yderligere

Især i dårligt vejr er det vigtigt at bruge de medfølgende barduner og jordspyd. Det giver din pavillon langt højere stabilitet. I bunden af benene er der monteret fodplader, der ved hjælp af jordspyd forankres til undergrunden.

Hvis dette ikke er nok, tilbyder vi desuden specialtilbehør og forankringer, der passer til enhver type underlag:

 1. 1

  Professionelle jordspyd og forankringer: Specialdesignet til enten hård eller blød undergrund. De bruges sammen med barduner og remme.

 2. 2

  Stormsikringssæt: Et specielt forankringssystem. Dette indeholder robuste spænderemme med skralder og beslag til jordforankring. Afhængigt af typen af underlag kan du vælge mellem jordspyd eller forankringssystemer.

Køb en mobil foldepavillon

Køb din Easy Up pavillon hos Teltpartner

I modsætning til Partytelte kan Easy Up pavilloner opstilles og nedtages på få minutter uden brug af værktøj, og de transporteres og opbevares let i den medfølgende bæretaske.

Et kæmpe udvalg af Easy up-pavilloner

Vores Easy Up pavilloner og foldepavilloner er designet, så de er enkle at brug og er nemme at transportere. Ud over de populære størrelser som 3x3, 3x4 og 3x6 m. tilbyder vi også andre størrelser, der passer til dine individuelle behov. I Teltpartner.dk shoppen finder du stabile foldepavilloner - enten med stel i robust stål eller lette, holdbare stel i aluminium. Alle produkter er 100% vandtætte og fås i forskellige størrelser, kvaliteter og farver (hvid, grøn, blå, rød, sort m.m.). Bemærk: Teltpartner garanterer ved langt de fleste af vores modeller, at du fra købsdatoen og 10 år fremover, vil kunne købe reservedele til din Easy Up pavillon.

Easy up pavilloner med to konstruktioner og deres egenskaber

Vores Easy Up pavilloner, også kaldet foldepavilloner, tilbydes i to forskellige typer, konstrueret efter det samme funktionelle princip. Den ene type har en stålkonstruktion med et robust stålstel, hvilket gør pavillonen særligt stabil og holdbar. Den anden type er konstrueret med et aluminiumsstel, hvor stængerne er lavet af letvægts anodiseret aluminium, der gør pavillonen lettere at håndtere.

Forskellene mellem kvaliteter og konstruktioner ligger i de anvendte materialer til teltdug og stel, samt i funktionaliteten.

Fælles træk ved alle vores Easy Up pavilloner er den praktiske og hurtige saksemekanisme, den justerbare højde og en 100% vandtæt teltdug. Alle produkter leveres med bæretaske, jordspyd og barduner til forankring.

Vores Easy Up pavilloner tilbydes i forskellige designs og kombinationer: med eller uden sidedele, sidedele med afrundede eller firkantede panoramavinduer, eller helt uden vinduer og dette i forskellige designs og farver.

Et overblik over de to typer easy up pavilloner:

 1. 1

  Med en ramme i stål

  har en robust, korrosionsbeskyttet stålramme. Fås i to kvaliteter: Economy og Premium

 2. 2

  Med en ramme i aluminium

  har et let, stabilt aluminiumsramme. Fås i to kvaliteter: Economy og Professional

Materialerne

Afhængigt af typen anvendes enten stål eller aluminium til rammens rør og ben. Stål er ekstra stærkt og robust. For at beskytte stålet mod korrosion er rammerne på vores foldepavilloner blevet pulverlakeret. Fordi stål er tungere, er foldepavilloner med stålstel ofte de mest stabile. Aluminiumsrammen er takket være sin lette, men stadig holdbare ramme hurtig og bekvem at stille op og nem at transportere. Aluminiumsrørene er blevet anodiserede over flere omgange og er derfor korrosionsfri og slidstærke.
Materialet til tag og sider er lavet af 100% vandtæt polyester af høj kvalitet, med en PVC-belægning på indersiden. Alt efter hvilken Easy-Up-pavillon model du har valgt, vil teltdugen have en rivestyrke25 på hhv. 700 N, 750 N eller 800 N. Alle sømmene i vores kvalitetspolyesterteltdug er maskinelt båndforseglede og er dermed beskyttet optimalt mod regn og fugt.

Vores easy up-pavilloner af højeste kvalitet

Vores Professional Easy-Up-Pavillon med en aluminiumsramme, kan du også vælge med en særlig kraftig brandsikkerhedscertificeret PVC-teltdugs-presenning, med en rivestyrke25 på 850 N. Sammenføjningerne i PVC-materialet er termosvejset med høje temperaturer, hvilket forhindrer fugt i at trænger igennem sammenføjningerne.

  PVC-materiale til helårsbrug

  Begge teltdugstyper er 100% vandtætte, har forseglede syninger eller svejsede sammenføjninger og giver en høj UV-beskyttelse. Fordelene ved rene PVC-presenninger deres fremragende modstandskraft mod miljøpåvirkninger, deres holdbarhed og at de bedre kan tåle lave minusgrader. PVC-materialet kan derfor især anbefales til helårsbrug. Vores foldepavilloner med PVC-teltdug har desuden det europæiske certifikat for brandsikkerhed (EN 13501-1). Til privatbrug er disse egnede som overdækning i forbindelse med grillarangementer og ved koldere temperaturer som opholdsrum der kan opvarmes med varmeapparater.

  Forskelle mellem easy up pavilloner og pavilloner med løse stænger

  Den store fordel ved en Easy Up pavillon, også kaldet foldepavillon, er den hurtige og ukomplicerede opsætning uden brug af værktøj. Easy Up teltets ramme har en sakse-mekanisme, der nemt kan trækkes ud og indstilles og fikseres ved hjælp af et kliksystem. Og én ting er klart - produkter med en bedre kvalitet, der holder længere, og der er nemmere at opstille og nedtage, koster også lidt mere. Med billige produkter fra bygge- eller supermarkedet er der stor risiko for, at teltet ikke overlever én hel sommer på grund af ringe materialer, eller fordi teltet har en uhensigtsmæssig konstruktion. Køber du i stedet hos en professionel forhandler som os, er du sikret, at produktet er gennemtestet og designet ud fra mange års erfaring. Desuden tilbyder Teltpartner reservedelsgaranti for de fleste af vores produkter, så du vil kunne købe nye reservedele i op til 10 år efter købsdatoen. Denne service vil du normalt ikke se i hverken byggemarkeder eller supermarkeder. Pavilloner, hvor løse stænger skal sættes sammen til et stel, er langt mere indviklede, både når de skal sættes op, og når de skal tages ned. Du behøver værktøj, og det kan tage sin tid at sætte de mange dele sammen.

  Særligt til mobil brug er flere og flere gået over til det praktiske foldepavillonsystem, for eksempel i forbindelse med markeder og messer. I vores sortiment finder du kun Easy Up pavilloner og foldepavilloner — ingen bøvlede pavilloner med løse stænger. Trenden går klart i retning af de bekvemme Easy Up pavilloner, der er nemme at håndtere. Er en Easy Up pavillon alligevel ikke det helt rigtige for dig, er det rigtige måske et mindre partytelt, der kan bruges som pavillon.

  Den mobile foldepavillon kan hurtigt sættes op

  Guide: 5 råd til at købe den perfekte easy up pavillon

  I denne artikel giver vi dig nogle råd for, hvad du skal være opmærksom på, når du vil købe en foldepavillon.

  Om sommeren slapper vi gerne af udendørs, bruger tid på vores hobbyer eller mødes med venner i haver og parker. Det er skønt og livsbekræftende at være ude i det gode vejr, men samtidig må vi også passe på solens skadelige UV-stråler og undgå at få hedeslag. Generelt anbefales det i solskinsvejr at opholde sig i skyggen, særligt ved middagstid hvor solens stråler er ekstra stærke. En Easy Up pavillon eller en havepavillon er her en smart og rigtig praktisk løsning. Den beskytter ligegodt mod sol såvel som mod regn og vind. Den kan sættes op på få minutter og er nem at opbevare og transportere. En foldepavillon har nemlig en unik fleksibilitet og mobilitet. Med de følgende 5 råd finder du nemt den perfekte pavillon, der matcher dit behov.

  1. Råd: Vælg den rigtige størrelse

  Hos Teltpartner finder du Easy Up pavilloner i størrelser fra 3x2 m op til 5x5 m. Overvej ved hvilke lejligheder, du gerne vil bruge din foldepavillon. Hvis du for det meste har sammenkomster med højst 4 personer, vil størrelsen på 3x3 m være udmærket. Hvis du skal bruge din pavillon til erhverv eller events, er det en god ide tage en tommestok og simpelthen foretage en opmåling af den ønskede opstilling af borde osv.

  Robuste foldepavilloner i forskellige størrelser

  3. Råd: Det rigtige materiale

  Teltduge på konventionelle pavilloner og foldetelte er for det meste udelukkende fremstille af polyester. Ofte mister polyester over tid sin vandtæthed på trods af imprægnering. Konsekvensen er, at teltdugen ikke længere holder tæt når det regner. Materialet bliver gennemblødt og regnen drypper ned i pavillonen.

  Hos Teltpartner finder du derfor kun pavilloner med teltdug lavet af PVC-belagt kvalitetspolyester eller af ren PVC. Begge materialer er 100% vandtætte og har en meget høj solbeskyttelse. PVC er imidlertid det mest holdbare og stærkeste materiale, der desuden er brandsikkert og bedre tåler hård frost. Derfor er pavilloner og telte med PVC-teltdug bedre egnet til brug hele året rundt.

  PVC-teltduge er 100% vandtæt og har en høj UV-beskyttelse

  4. Råd: Tænk over tilbehør og kvaliteten

  Du kan få enkle havepavilloner og primitive foldetelte for billige penge. Men ofte går regnestykket ikke op i sidste ende, fordi produktet begynder at gå i stykker efter kort tids brug. Hvis du vil have mest muligt ud af dine penge og have, at din foldbare pavillon holder i mange år, er det et godt råd at investere lidt mere i en bedre kvalitet og funktionalitet. Selv med vores budgetvenlige Economy Easy Up foldepavillon garanterer vi dig en god stabilitet og gennemtænkt funktionalitet. Rammen er lavet af fuldt galvaniseret stål med et firkantet rørprofil, og højden kan indstilles i tre trin. Derudover har vi gjort det nemt for dig at transportere din Easy Up pavillon, da den hurtigt kan pakkes sammen i den medfølgende kompakte bæretaske.

  Firkantede stålrør fra en Economy Easy Up pavillon

  Fordele og anvendelsesmuligheder

  Med en Easy Up pavillon får du mest mulig mobilitet og fleksibilitet. Vores foldepavilloner kan hurtigt nedtages og transporteres nemt i den smarte bæretaske, du altid får med i købet hos Teltpartner. Din pavillon kan opstilles på få minutter, så du på kun et øjeblik er beskyttet mod stærk sol eller vind og regn.

  Er du erhvervsdrivende, så er foldepavilloner et tidsbesparende alternativ, fordi du hurtigt og bekvemt kan opstille og nedtage dem, ved dine arrangementer. Du kan bruge din Easy Up pavillon som salgsbod og til opbevaring, i forbindelse med varepræsentationer og som infostand eller udstillingstelt på messer. Kun din fantasi sætter grænser.

  Vil du bruge din Easy Up pavillon privat, er der også et væld af muligheder, for eksempel som et overdækket lysthus i haven, som halvtag til terrassen, som arbejdsskur eller simpelthen til opbevaring af havemøbler. En anden stor fordel ved foldbare pavilloner er: du kan til enhver tid hurtigt tage din pavillon ned eller flytte den til et andet sted. Oplev alle fordelene og køb en moderne, praktisk og langtidsholdbar Easy Up pavillon hos Teltpartner nu!

  Praktiske idéer til Easy Up pavilloner

  Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder for foldbare pavilloner. Forneden er nogle muligheder hvordan andre kunder har anvendt deres pavilloner, både privat og i forbindelse med erhverv. Lad dig inspirere og find den teltløsning, der præcis passer til dit behov.

  Først og fremmest er der mange gode grunde til at bruge en Easy Up pavillon til fest. Selve opsætningen af foldeteltet kan gøres af én person, og på et øjeblik skaber du ly og læ for vejret, og teltet kan pakkes kompakt sammen og er nemt at tage med sig. På den måde kan din fest sagtens foregå ude i naturen, i parken eller på stranden. Og husk, hos Teltpartner følger der altid en bæretaske med i købet.

  Ud over at være nemme at flytte rundt på, er Easy Up pavilloner også relativt stabile. I blæsende vejr er de nemme at forankre med barduner og teltpløkke. En nedpakket Easy Up pavillon er særdeles kompakt, og kan uden større besvær opbevares i f.eks. kælder eller garage.

  Strandfest under en let opstillelig pavillon

  Overblik over fordele:

  1. 1

   Hurtigt opsætning og beskyttelse mod vind og vejr - både til gæster, mad eller elektronisk udstyr

  2. 2

   Høj stabilitet takket være solid forankring og barduner

  3. 3

   Har en overkommelig størrelse i nedpakket tilstand

  4. 4

   Nem at transportere, også takket være den medfølgende bæretaske

  Til privat brug

  Nyder du at holde havefester og små sammenkomster i weekenderne, og vil du gerne have mest mulig glæde ud af dit udstyr? Det får du her! Med en Easy Up pavillon får du hurtigt styr på festen, også selvom vejret driller. Din sommerfest bliver med garanti altid en (vandtæt) succes!

  Du kan også bruge din foldepavillon til et væld af andre formål. For eksempel til at overdække buffeten til grillfesten eller til at overdække sandkassen, så børnene har skygge når solen skinner og ly når det regner. I haven eller på terrassen, som mulighed for ly ved pludselige regnbyger og som læ ved blæsevejr. Rygere såvel som ikke-rygere får også stor glæde af foldepavillonen, da den nemt kan sættes op som halvtag udenfor, til hverdag og fest. Du vil altid kunne holde en hyggelig grillaften med vennerne, selvom vejrudsigten ikke er den bedste. Lystfiskere og vinterbadere kan bruge Easy Up pavillonerne som læskure. Der er med andre ord et væld af muligheder, hvordan din praktiske Easy Up pavillon kan bruges.

  rugby med en easy up pavillon

  Skab ekstra plads derhjemme

  Har i brug for mere plads derhjemme? Intet problem! Her er en Easy Up pavillon i den grad nyttig at have ved hånden. Placér for eksempel din foldepavillon på terrassen, så har du et helt ekstra rum i forlængelse af din dagligstue. Sådan får du en smart udvidelse af din bolig i forbindelse med ombygninger eller fest - uden at du skal foretage permanente ændringer. En anden mulighed er, at du kan bruge din pavillon sammen med din campingvogn eller varevogn. Pavillonen kan nemt opstilles ved siden af dit køretøj, så du får en hyggelig, overdækket terrasse eller et praktisk arbejdsrum.

  Undersøg dine muligheder her og virkeliggør dine gode idéer. Hos Teltpartner vil vi med glæde dele ud af vores 30 års erfaring og rådgive dig om kvalitetsprodukter og de bedste løsninger for dig inden for alle telttyper.

  Som salgsbod

  Alle sælgere, der har prøvet at rejse rundt til markeder og events, ved, hvor vigtigt det er, at pavillonen er nem at sætte op, hurtig at tage ned og kan transporteres uden de store problemer. En Easy Up pavillon kan opstilles og nedtages på få minutter - også af én enkelt person. Foldepavillonen beskytter dine varer, samtidig med at du effektivt skaber dit helt eget klart afgrænsede salgsområde. Når du bruger din pavillon på lange arbejdsdage udendørs med salg og præsentation, er det vigtigt at teltet både er 100% vandtæt og giver dig en høj beskyttelse mod solens UV-stråler, fx helt op til faktor 80+.

  Easy Up pavilloner kan lynhurtigt sættes op til markeder eller ved andre begivenheder

  Som informationsstand

  Du kan også anvende din Easy Up pavillon som mødelokale, og når der skal holdes foredrag. Som informationsstand kan pavillonen bruges til valgkamp, til salgsevents eller som infotelt ved festivaler, på gågader og i storcentre. Ved at placere dig der, hvor din målgruppe er, fremmer du dit budskab og får nemmere folk i tale. Præsentér dig og dit budskab med en professionel ramme og overbevis nye vælgere eller vind nye medlemmer til din organisation. Eller promovér dit produkt og kom i direkte kontakt med din lokale målgruppe. Med et kvalitetsprodukt fra Teltpartner virker du endnu mere overbevisende og troværdig.

  En yderligere stor fordel ved en Easy Up pavillon er: Finder du ud af, at du har valgt en forkert placering, og det er nemmere at nå din ønskede kundekreds eller målgruppe et andet sted. Så bør du flytte din stand derhen — og det er hurtigt gjort med en foldbar pavillon - også uden bil og stort mandskab.

  Eksempler på anvendelse: Easy up pavillon som overdækning til DJ mixer-pult

  Som eksempel viser vi, hvordan en musikarrangør har brugt en Easy Up pavillon som smart overdækning til en scene. Her ser du en professional pavillon i størrelsen 3 x 4,5 m, der er blevet opstillet sammen med scenen ved at fastgøre benene til scenen. Derudover blev en ekstra presenning hængt op foran pavillonen for at give yderligere ly hvis det skulle begynde af regne.

  Anvendelse: Overdækning af DJ-mixer-pult ved udendørs event

  Problemstilling: Sårbart elektronisk udstyr skal beskyttes mod sol og regn

  Placering: Skiftende — f.eks. på festivaler

  Virksomhedstype: Arrangører af musikfestivaler og lignende

  Telttype: Professional Easy Up pavillon

  Størrelse: 3 x 4,5 m

  Teltdugsmateriale: ca. 400 g/m² kraftig polyester med ekstra PVC-belægning - 100% vandtæt.

  Rammekonstruktion: 6063-T5 børstet aluminiumsstel af høj kvalitet med ben i sekskantet profil, efterbehandlet i henhold til DIN 17611 E2. Let, robust konstruktion, der er hurtig at samle takket være den letløbende sakse-mekanisme og et kliksystem af høj kvalitet.

  Råd til opsætningen

  I dette afsnit får du råd til, hvordan du bedst sætter din Easy Up pavillon op. Hvad skal du være opmærksom på? Får du brug for værktøj? Kan du stille en foldepavillon op alene?

  Opsætningen af Easy Up pavilloner er ret enkel. For det første har du ikke brug for noget værktøj. Dog med en undtagelse, hvis du vil forankre din pavillon i jorden, kan det være en god ide med en hammer. Det er for 1-2 personer takket være den på forhånd sammenskruede sakse-mekanisme, nemt og hurtigt at stille pavillonen op.

  Før du opstiller din Easy Up pavillon, bør du altid tjekke placeringen. Er der træer og grene i vejen? Er der plads nok til alle sider? Er der ujævnheder i underlaget, der bør jævnes ud. Hvis sten, ukrudt eller andre ting er til gene, skal du jævne undergrunden, så foldepavillonens ben og forankringer står stabilt. Du kan f.eks. også benytte fortovsfliser eller tykke gulvmåtter som underlag for pavillonen.

  Opsætning

  Du kan på egen hånd sætte vores Easy Up pavilloner op. Dog går det naturligvis endnu lettere og hurtigere, hvis man er to. Først trækkes sakse-mekanismen et godt stykke ud. Tag herefter teltdugen og læg den udover stellet, så tagets hjørner passer med rammens hjørner. I hvert hjørne monterer du teltdugen ved hjælp af velcrostropperne, således, at taget sidder fast på rammens tagkonstruktion med sakse-mekanismen i midten. Nu kan du gradvist trække rammekonstruktionen fra hinanden - hvis I er to om opstillingen, skal i stille jer overfor hinanden og trække hjørnerne helt ud. Herefter presser du tagkonstruktionen opad på hvert ben, indtil det robuste kliksystem låser med et højt klik. Derefter kan du indstille benene til den ønskede højde og fæstne tagdugens inderside til tagkonstruktionen ved hjælp af de påsyede velcrostropperne. Til sidst kan du hænge eventuelle sidedele op som vægge. Voilà! Alt i alt tager det kun få minutter at opstille en Easy Up pavillon.

  Opsætningen af Easy Up pavilloner

  Opsætningsvejledning

  Det er bedst at opbevare opsætningsvejledningen sikkert i et plastikchartek i Easy Up pavillonens bæretaske. Hvis du ikke har stillet din pavillon op i et stykke tid, så kig i opsætningsvejledningen en gang til. Det giver dig altid det bedste udgangspunkt for en problemfri opsætning. En anden fordel ved at placere vejledningen i tasken er: Når du udlåner din Easy Up pavillon til familie eller venner, har de den altid lige ved hånden.

  Hvis du har mistet din opsætningsvejledning, kan du downloade den som PDF-fil på teltpartner.dk. Søg blot efter typen af din Easy Up pavillon, så kan du downloade den rigtige vejledning. Du har så mulighed for enten at printe den eller for at læse den direkte på din mobiltelefon eller din tablet.

   Pleje og opbevaring

   Hvis du passer på din pavillon og følger vejledningen, vil du have glæde af denne i mange år fremover. Pletter og smuds fjernes med vand, mild sæbe eller, afhængigt af materialet, med specialrengøringsmidler. OBS! før nedpakning og opbevaring skal din Easy Up pavillon være fuldstændig tør for at forhindre mugdannelse i teltdugen.

   Vores service

   Hvis du har spørgsmål, hjælper vores medarbejdere dig gerne via telefon eller via e-mail.

   Ekspert-rådgivning

   service-william

   Lignende produkter

   *1 Vores oprindelige totalpris i denne webshop inkl. 25% moms.
   *25 Rivestyrke er målt i en enakset trækprøvning med et 5 cm bredt stykke presenning, i henhold til DIN EN ISO 13934-1. Den oplyste værdi er således rivestyrken for et 5 cm bredt stykke af vores presenning.